מישהו פה במקרה סובל מ.....

kikona126

New member
לא, אבל

ברוכה הבאה! מדובר בדלקת בירך נכון? זה משהו שהוא כרוני או שעובר על ידי פיזיותרפיה ומנוחה נכונה? אם זה באמת הדלקת בירך, אני יודעת שזה ממש כואב...

ברוכה הבאה
ו. כן

אז.. כבר משהו כמו חודש, גם לי יש כזה... כואב נורא. איך התחיל לך? ומה את רוצה לשאול? ו.. ברוכה הבאה. נשמח שתישארי.

אז ככה אכן זו דלקת של הגידים שתופסים

את אחת העצמות ל"בורסה".... אני סובלת מזה כבר חמעט חודשים , כאבי תופת בקימה בבוקר ועוד יותר בהתהפכות במיטה.... אטופן שווה ל
מחר שוב אצל האורטופד נראה מה יהיה לו לחדש לי. מה לקחת? מה קיבלת? ממה זה קרה לך?

היי

ובכן.. אצלי זה קורה מעומד יתר. אני הולכת עם קביים, ולכן מעמיסה יותר משקל על רגל אחת מאשר על השנייה, הפגועה.. התוצאה- דלקות וקרעים בצד ה"טוב" ה"בריא"....

מה אני עושה?
1. פיזיותרפיה, עדיף אצל מי שמומחה לפגיעות ספורט, ולא סתם גלים קצרים או כאלה דבירם של קופת חולים.
2. יש כדור חדש יחסית, שנקרא ברקסין. הוא ממשפחת הנוגדי דלקת , כמו אתופן. אבל הוא ממש עובד. חצי כדור ממנו - משפר לי את החיים מאוד. אבל .. אני לוקחת רק כשכבר יש לי ממש הקרנה לכל הרגל, ולא בכל יום או בכל מצב.
כדאי לשאול את הרופא, ו.. אין לי מוש ג איך זה קרה לך, רוצה לספר? יכול להיות שאם זה לא עובר חודשיים, ואת בטיפול של נוגדי דלקת שאינם קורטיזונים - אולי צריך לעושת US או MRן לברר, מה המתרחש שם, ואולי.. זה בכלל לא ישירות מהבורסה, אלא מהגב, או אפילו, לא תאמיני, יכול ליהות תוצאה של ציסטה , לא עלינו.

אם תכתבי ממה זה התחיל, אולי אצליח לומר יותר מזה.
(מה אמר הרופא?)

גלית 1967

New member
אז הצילום כמובן שיצא
מה לעשות

שיש אצלי שכבה עבה

הוא שלח אותי למיפוי ונתן לי קטאפלם בוקר וערב ל5 ימים-אני לוקחת משלישי הלילה חשתי הטבה גם בקימה בבוקר.
על זריקת קורטיזול אין מה לדבר בגלל עודף המשקל-הוא חושש שלא יצליח לפגוע בול.
ממה זה קרה אצלי? אני ממש לא רוכבת על אופניים {פגיעה אופינת להם}....אז היתה לי דלקת בגיד אכילס ברגל שמאל ולדעתי כל היציבה שלי השתנתה מזה זה הגיע....
אני כולי סוג של משהו אוטואימוני אני סובלת מכאב בסקרום כבר למעל מ20 שנה-HLAB27 שלילי=ANA בשנתיים האחרונות חיובי...
בקיצור אני גם הולכת לרואמטולוג נראה מה יהיה לו להציע...

ענתר

New member
לפני כמה שנים

היה לי סדק בעור בעקב

כתוצאה מכך שמתי משקל על הרגל השניה, והתחיל לי כאב בברך, ואחר כך בגיד אכילס

לא עזר שום דבר כמה שנים

בחורף שעבר חליתי באחת ממחלות החורף, שממש לא יכותי לנשום, קיבלתי סטרואידים בהנילציה אחר כך במשאף ובכדורים.

הפלא ופלא, הדלקות בגיד אכילס ובברכיים חלפו!

עכשיו חורף

גלית 1967

New member
מכירה את הסטרואידים לצערי

לקחתי פרדינזון כמעט שנה....
בנתים "הרעל" הישן הקאטפלם הזה עוזר ויש הטבה גדולה מאוד-אני לא יכולה להגיד שלא כואב לי-כמו שנאמר כואב אבל פחות.... הכאב אחרי הקימה פחת כמעט בחצי וכך גם ההסתובבות במיטה......
אמממההה הוא נתן לי את הדבר זה רק לחמישה ימים-אני ממש אבל ממש מקווה שזה יחזיק מעמד....

למעלה