מישהו פה?דחוף!

מישהו פה?דחוף!

אני מצוננת מאוד. לפניי כ3 שעות לקחתי כדור בשם פראמול אף .עכשיו פתאום השפתיים שלי נפוחות אדומות מאוד מאוד וכואבות. יש לי קוצר נשימה חולשה ודופק 100.האם זה קשור לכדור? מה עושים במצב כזה?

kenasw

New member
תשובה (לא מקצועית)

מזל טוב!! - "ב-22.10.2006 הפכתי לאמא" - ציטוט שלך - מה שאומר שאת מניקה... בעלון של התרופה כתוב כך (הקישור אליו בהמשך): מתי אין להשתמש בתכשיר? אל תשתמשי בתרופה כאשר הנך מניקה. אין להשתמש אם ידועה רגישות לאחד ממרכיבי התרופה. אין להשתמש בתכשיר זה אם הינך מטופל/ת בו זמנית בתרופות מקבוצת בולמי למשל לטיפול בדיכאון) או בתוך 14 יום מהפסקת הטיפול בהן. ) MAOI - מונואמין אוקסידז וכן: תופעות לוואי: בנוסף לפעילות הרצויה של התרופה, בזמן השימוש בה עלולות להופיע תופעות לוואי. תופעות המחייבות התייחסות מיוחדת: עצבנות, חוסר שינה, סחרחורת, סימנים של אלרגיה (כגון: פריחה, גרוד בעור) (נדיר): יש להפסיק הטיפול ולפנות לרופא. תופעות לוואי הנובעות בדרך כלל ממינון יתר ומחייבות התייחסות מיוחדת: שלשול, הזעה מוגברת, תאבון ירוד, בחילה או הקאות, עוויתות או כאבי בטן, נפיחות, כאב או רגישות בבטן עליונה. יש להפסיק את הטיפול ולפנות לרופא! בכל מקרה שבו הינך מרגיש/ה תופעות לוואי שלא צוינו בעלון זה, או אם חל שינוי בהרגשתך הכללית עליך להיוועץ ברופא מיד. לכן צריך לגשת מיד לרופא.

afiksambol

New member
ענבל שלום,

הרשי לי להפנות אותך שמאלה, להודעה המנהלתית האומרת שפורום זה מיועד לעוסקים ברפואה דחופה ואין למצוא בו מענה לבעיות רפואיות. המידע והעצות בפורום אינם מהווים תחליף לייעוץ מקצועי. תפוז אינו ערב לנכונות המידע, ולא יהיה אחראי לנזק שייגרם כתוצאה מהסתמכות עליו. כעת, הרשי לי להפנות אותך לרופא המטפל, רופא המשפחה או רופא חדר מיון, שיבדוק אותך (ולא יאבחן מרחוק באמצעות האינטרנט) וינחה אותך כיצד להמשיך. החלמה מהירה (וגם מזל טוב...)

למעלה