מישהו פה הולך לארסטד דוולופמנטס בשבוע הבא?

מישהו פה הולך לארסטד דוולופמנטס בשבוע הבא?

הייתי כל כך שאנן שלא קלטתי שזה עוד שבוע ואני בלי כרטיסים אבל קניתי אתמול ברגע ששמעתי שהם מגיעים אמרתי שאני הולך הם סוג של גיבורי ילדות בשבילי הולך להיות אדיר בהופעה שלהם מי הולך?

HaShMaLL

New member
דיי!! כתבו בYNET

שהכרטיסים הולכים להסתיים תוך 24 שעות!!! אין לי עדיין כרטיס ואני מתה ללכת... אני ירים צלצול מחר בבוקר אתם חושבים שזה מדויק או שאני אמצא כרטיס????

חשוב מאוד ../images/Emo70.gif

האירוע הועבר מאיצטדיון טדי לבריכת הסולטן זה קרה אתמול... קצת תמוהה לדעתי... אולי אנשים פשוט לא קנו כרטיסים...

TeeAnTee

New member
שאלה לירושלמים פה

איך בדיוק בנויה בריכת הסולטן. העניין שמוכרים כרגע כרטיסים לדשא ולמקומות לא מסומנים. בטדי ההבדלים משמעותיים. השאלה האם המצב כך גם בבריכת הסולטן.

זאת בדיוק ההתלבטות שלי

כי בניגוד לטדי, היציעים כאן הם מאוד קרובים לבמה בדרך כלל... אלא אם הם מתכוונים להרחיק את הבמה בצורה משמעותית. אני יודע שסטינג הופיע שם לפני 10 שנים ואין לי מושג איך הם הכניסו לשם 10 אלף איש.

moshe alfasi

New member
מקום מגניב לגמרי...

מקום עם אווירה לפנים, הייתי לפני איזה שבועיים- קצת יותר בהופעה של ארכדי דוכין, זה היה הלילה האחרון של "חוצות היוצר", היו המון אנשים ותענוג של מקום... זה בערך מקום שמכניס רבע מטדי... אולי קצת פחות.

ChRoNoNaUt115

New member
אני כנראה אהיה שם

ובחינם

kodman

New member
אני רציתי ללכת..

מאחר והאלבום הראשון שלהם ביחד עם הראשון של הביסטי בויז ועוד אלבומים של פרינס - הם מהאלבומים הראשונים שקיבלתי בתחילת שנות ה 90, ומאז נשארו אהובים עליי. זה יוצא בדיוק בזמן שאני בלונדון - אז לא אוכל להגיע. התברכתי, ולמזלי במקרה - ה 2 האחרים מופיעים: ביסטי בויז ופרינס. אתמול ושלשום הייתי ב 2 הופעות של הביסטי והיום עוד אחת. תענוג! MMM נתן בראש על 2 פטפונים בלי מחשב ובלי שטויות. הביסטי ביצעו את הלהיטים הגדולים - חלקם בניצוח MMM וחלק בכלים חיים. פלוס כמה קטעים מהאלבום החדש. ההופעות הטובות ביותר שראיתי אי פעם. למרות החוליגנים הרבים, קרבות הפוגו, והמכות - שרדתי בקדמת הקהל בבריקסטון אקדמי. שבוע הבא פרינס. אתמול הקהל היה רגוע יחסית ואפילו הצלחתי לצלם תמונות. הנה אחת לדוגמא.

dod drakon

New member
גם MMM

משתמש במאק\סראטו רק ברוטינות שלו הוא עובר לתקליטים. ככה לפחות בהופעה שאני ראיתי בתחילת השנה בסידני. ולא רק הוא גם כל האולד סקול די ג'ייז ואלופי הDMC (קרייז, רוק ריידה) שתקליטים ופטיפון זה הלחם מיים שלהם עברו לשיט הממוחשב. כנראה שההיפ הופ מת אחרי הכל. holla

skretch

New member
כשג'זי ג'יי היה בקילומבו הוא נשאל לגבי העבירה

למחשבים/סראטו. הוא אמר שלדעתו שום דבר לא יחליף ויניל, אין כמו ההרגשה האמיתית של ויניל. אין אפס, סראטו זה נוח. כשהוא מציג לאנשים שמזמינים אותו את המחיר שלו עם הסראטו ואת המחיר עם כל הסטוק של התקליטים, רובם אם לא כולם מעדיפים את הסראטו, מהסיבה הדי מוצדקת - כסף. להעביר את כל התקליטים עולה לא מעט כסף.

SHIKO2000

New member
אני עובד באותו יום אפילו בעיר הקודש

אני מקווה בשביל מי שהולך שיהיה פגז לפחות כמו NIN שנתנו את השאו הכי טוב מההופעות חול שהיה פה בשנתיים שלוש החרונות.

למעלה