מישהו פה הול לאיזה מסיבת חנוכה?

bad attitude

New member
מישהו פה הול לאיזה מסיבת חנוכה?

דום?טי אל וי? משהו ? אולי די אן די?האומן17? כל מי שהולך למסיבה בחנוכה שירשום פרטים תודה וסוף שבוע מדהים

מוות להאומן 17

כל המועדון הזה מלאאאא בטירוףףף בזכרונות רעים. שנה שעברה עשו לנו מהביצפר מסיבת חנוכה בהאומן, והשנה אמרו לנו אם אנחנו מעדיפים שיביאו לנו להקה או מסיבה, ואמרנו להקה, ועכשיו אומרים לנו נעשה לכם איזה פעילות בביצפר אבל לא להקה. איזה מכוערים מה הם יעשו לנו מתקנים מתנפחים?! אם לא להקה אז עדיף כבר מסיבה..

bad attitude

New member
אני עוד לא סגור

יש לי שתי אפשרויות די אן די:מועדון די מזריח באזור שאני גר אבל כל החברים שלי הולכים לשם או דום :Offer Nisim vs Astrix יהיה ענק בדום אני פשוט חייב לשכנע תחברים שלי לבוא כי יהיה משהו לא יאומן שבת שלום לכולם!

../images/Emo10.gif

כל המסיבות האלה והמועדונים האלה הם מקדש הערסים והפקצות בעעעע

the summer

New member
ם לא מבינים איזה כיף לכם שיש לכם

אופציות לאן לצאת..אצלנו באילת זה ככה: מה אז הולכים היום למרכז תיירות? או אולי ל...מרכז תיירות? אה אולי לפיק אפ..אה כן זה גם במרכז תיירות ולא מספיק שאין לאן לצאת אתמול יצאתי לשם, פרצו לי את האוטו, וגנבו לי את הרדיו דיסק החמוד והיקר שלי!! עצווווווב!! *רגע של מרמור* בכל אופן כיף לכם!

bad attitude

New member
בעע זה לא נכון

אתה בא כדי להנות ולרקוד לא כדי להסתבך עם ערסים או להתחיל עם פקצות :)

bad attitude

New member
הופעתי במועדוני רוק

כמו הבארבי,הפטיפון,שברולט,אקסטרים ועוד כמה בגן יבנה ואשדוד כמובן שהכי טוב היה הבארבי אבל לא יודע אני מעדיף תאנשים שבאים למועדונים מאשר להופעות רוק לא מת על כל הפריקים האלו... למרות שגם אני בערך אחד כזה

bad attitude

New member
לא זוכר...עם מיתר קוטלר,אאוטוייט

סרניטי היו גם, סקויזופוביה וחוות אלפקות גם היו

מיתר קוטלר

נראה לי זכו באיזה תחרות להקות בנתניה שהייתה לפני ההופעה של היהודים שם, בפאוור סנטר. והייתי בשברולט בהופעות של חוות האלפקות וסקוויזופוביה אבל הם מופיעים שם מלא נראה לי אז לא יודעת... היית באיזה מחווה? הייתי שם פעם ראשונה במחווה ליהודים חח :)

למעלה