מישהו פה הצליח להתחבר לטאוב?

Annart

New member
מישהו פה הצליח להתחבר לטאוב?

אני כל הזמן מנסה למצוא משהו, ולא מצליחה, גם לא אפילו לרצון שלו להיות בעל טוב לאישתו אחרי כל מה שעשה לה, והדרך שבה הוא מתמודד עם האוס, אני חושבת שהם צריכים לפתח יותר את היחסים בינו לבין האוס, כי כרגע הדמות הזאת מרגישה לי פשוט סתם שם. מה אתם אומרים? יש משהו שהצלחתם להתחבר אליו? לאהוב בו?

4hilla4

New member
מה? הוא החבר צוות האהוב עליי!

אני מתה על טאוב! אני אפילו לא יודעת איך להסביר את זה אבל אני ממש ממש אוהבת אותו, אני אחשוב על למה ואז אני אודיע

Day Tripper9

New member
אני אוהבת את טאוב :)

אני אוהבת את המירמור שלו, הוא תמיד מצחיק אותי עם ההערות שלו ...כמו למשל שקאדי אמרה להאוס לבטל את הבדיקה (בפרק השלישי אחרי שהם יוצאים מHR)...וטאוב התרגז- זה היה ממש מצחיק! חוץ מזה משהו בדמות שלו מעניין,הוא שונה...

Annart

New member
מה שהיה בפרק ה6 בעונה ה7

עם טאוב בכלא, חחח הרג אותי מצחוק. חשבתי שצ'ייס הוא זה שיתלונן על ההגיינה של המקום אהמ אהמ חח

Day Tripper9

New member
מה נסגר עם צ'ייס בכלל?../images/Emo4.gif

בפרק האחרון הוא בקושי קיבל טקסטים! אם כבר-אז לדמות שלו אני לא מתחברת.. לא אהבתי את הקו עלילה שלו ושל קמרון מהתחלה.שנאתי את הקטע שהוא כאילו רודף אחריה בעונות הראשונות..שהם היו בORזה היה הכי טוב מבחינתי ,אהבתי את הצוות של קאטנר-13-טאוב ופורמן !חוץ מזה קמרון וצייס קיבלו קצת זמן מסך אז זה היה בסדר מבחינת אלו שכן אהבו אותם.. בפרק"סגר" בעונה השישית לא אהבתי בכלל את מה שהלך שם בינהם! בפרק האחרון בקושי היו לו טקסטים..

לפי דעתי

טאוב משתבח מעונה לעונה ואתם צודקים לצ'ייס בקושי היה משפטים בפרק האחרון אבל אני חושבת שזה בגלל שהוא מצלם סרט עם ספייק לי עכשיו. בכללית אני אהבתי את הדינמיקה בין טאוב לפורמן בפרק הקודם. נחמד לראות שלפורמן יש חוש הומור והוא לא רק מתנשא כל הזמן. אבל אני כן אוהבת את הדמות של צ'ייס ומתחברת אלייה. נכון הוא התחיל כרודף הזדמנויות אבל הוא השתנה במהלך העונות ואם אתם שמים לב הוא זה שמצליח למצוא את הדיאגנוזה נכון לפני כולם.

Annart

New member
אני אהבתי פעם שהיו

עושים קטעים של צ'ייס-האוס, צ'ייס מחזר אחר האב הרוחני שלו, והאוס רק מקניט אותו, וצ'ייס מחזק את ערכו העצמי, ומתעלה על עצמו. זה הצ'ייס שאני אהבתי.

Annart

New member
נכון

אני גם אליו לא כל כך התחברתי. חוץ מהפרקים עם אבא שלו. הדמויות שאני הכי מתחברת אליהם זה ווילסון, אחר כך קאדי, ורק בסוף האוס, למה? כי קשה להתחבר לדברים הקשים שהוא עובר או למוח הגאוני שלו, אני אוהבת את הדמות ונהנית ממנה.

Day Tripper9

New member
הדמויות האהובות עלי (חוץ מהאוס)

הם קאדי וויילסון ו13 קאדי-כי ליסה אדלשטיין מדהימה! וגם כי התחברתי ואהבתי את הדמות מהתחלה-עד הקטע הזה עם לוקאס (לא רוצה להיזכר בזה בכל..
) קאדי הייתה דמות ממש בודדה..תמיד יצאה לדייטים (אוהבי ריקודים סלונים נקודה קום חח) אבל לא הלך לה שום דבר בתחום של זוגיות ומשפחה..אהבתי את הפרקים בעונה השנייה שסטייסי הייתה דמות נשית שקאדי יכלה לדבר איתה ו ווילסון- כי אי אפשר בלעדיו +הוא אוהב טלנובלות שזה ממש מצחיקD: 13-כי היא סופר מגניבה!

ריקי100

New member
אני דווקא אוהבת אותו

לדעתי הוא מאוד חכם וגם רהוט, האנגלית שלו יפה לאוזן. כן זה נשמע מוזר אבל אני אוהבת לשמוע אותו מדבר. וגם הדמות שלו נחמדה . אבל צ'ייס איבד את זה, תכלס כל התוכנית איבדה כיוון קצת, אני מקווה שככל שהם יראו את תגובות המעריצים הם ישנו כיוון ומהר. כי הם מצלמים את העונה תוך כדי למי שלא יודע.. לפני כשבועיים הם היו בפרק 13 (טוויטר).

בערך..

בס"ד נגיד אני עכשיו לומדת משהו שעברתי הרבה בשביל להגיע אליו ואני יחסית מהמבוגרות בכיתה.זה קצת מזכיר לי שהוא עזב 'עולם זוהר' בשביל לעשות משהו שיועיל לו במחינה מקצועית וכל הקושי..

למעלה