מישהו פה השתמש בקליק2פיי\ויזה לאחרונה בפולטיל

Harleydude

New member
מישהו פה השתמש בקליק2פיי\ויזה לאחרונה בפולטיל

ט? אני מתכנן הפקדה, רוצה לדעת אם יש סיבה לחשוב שזה יעבור\לא יעבור. לאלו מכם שקצת מכירים אותי, רצתי 18 באי-אינים מתחת לEV ומשם היה טילט שמביא אותי לפעם ראשונה שאני צריך להפקיד שוב מזה שנה וחצי. כ-ו-ס ע-מ-ק.

Harleydude

New member
איך בדיוק קליק2פיי יכול לא לעבוד?

פתחתי חשבון ואישרתי תויזה, האם אני אקבל סירוב מחברת האשראי כשאני אנסה להפקיד?

DJO

New member
אם כך אז חשבון קיים בפולטילט זה לא בטוח המקום

יש אתרי קיקבק שנותנים לך סכום לא מבוטל אם אתה נרשם דרכם ומפקיד באתר שעובד איתם בשיתוף פעולה (יש עשרות כאלה). בנוסף לבונוס הקיקבק, יש אתרים שנותנים לך בונוסי הפקדה הרבה יותר טובים מ %100, הרבה יותר קל לנקות אותם, המשחקים יותר קלים מפולטילט ויש פחות רייק. עדיין אין לי ניסיון קונקרטי עם זה אבל kickbackbonus זה מקום מעולה להתחיל בו וב 2P2 יש גם הרבה חומר על הנושא. אם בא לך להיכנס בלינק שלי בכלל טוב http://kickbackbonus.com/?ref=djo . הבעיה עם איך לעשות את ההפקדה לא נפתרה, אבל אם תצליח למצוא דרך או לחלופין תחליט ללכת על ה WEBMONEY ההמלצה שלי היא לא להפקיד בחשבון קיים אלא ללכת על קיקבק.

DJO

New member
הבנתי שבאתרים מרשת CAKE אפשר להפקיד עם אשראי

בועז בר1

New member
כן מנסיון,לא ויזה ולא C2P...

הכל נעול מאחר ואתה ישראלי ורוצים שתשים את כספי ההימורים שלך בווינר לוטו וטוטו של המושחתים בצמרת.

Harleydude

New member
מישהו פה יודע איך להפקיד לפול טילט אם כך?

הדגש הוא על להפקיד לא לקנות.

Harleydude

New member
הבעיה עם וובמאני

שהוא סיוט לתפעול אני ממש לא מצליח להבין מה רוצים ממני + אי אפשר להפקיד אליו עם כרטיס אשראי רק העברה בנקאית וזה סיוט בפני עצמו.

NoEgo

New member
לא אמרתי שזה כיף, רק שזו האופציה היחידה ../images/Emo13.gif

לפחות כרגע אין דרך אחרת. אם אתה צריך עזרה להתקין או משהו אני מוכן לעזור, דבר איתי במסרים

DJO

New member
תוכל לכתוב כמה שורות על איך לעבוד עם זה?

Harleydude

New member
הוא רוצה ממני איזשהו ATTESTAT

אנאערף... זה כזה סיוט הוובמאני הזה...

NoEgo

New member
אין על הטיימינג שלנו, הקדמתי אותך בכמה שניות

למעלה