מישהו פה זוכר אותי?|!חיבוק|

מישהו פה זוכר אותי?|!חיבוק|

רוב השמות פה לא מוכרים לי... אבל הייתי פה עד לפני שנה בערך... פשוט שכחתי את השם משתמש והסיסמה שלי ורק עכשיו הצלחתי להיכנס...
טוב, סליחה שאני מבלבלת בשכל
- סתם כדאי שתסתכלו בקישור הבא (עד הסוף): http://www.keshet-tv.com/starborn5/starteamcand.aspx?key=5173 (בווידאו, ספיישלים, "ביקור התזמורת של מתן") סוף-סוף יש לנו נציג בכוכב נולד
המשך יום טוב!
נ.ב. נחמד לדעת שאני לא היחידה בהיסטוריה של הפורום הזה שא עברה כיתה י"א..!
נ.ב.2 לגבי השימוש בסמיילים- אחרי שנה של שימוש רק ב- =] לא יכולתי להתאפק..
(רואים??)

מתן4ל

New member
את מוזמנת לשרשור היכרות למטה.

כן אני זוכר, (מישהיא הזמינה אותי למסיבת שחרור שלה (ובאתי) אבל לא נראה לי שזה לא היית את. אבל הניק מוכר לי.) דווקא לא יצא לי לראות כוכב נולד אבל תודה על הקישור (מתן זה שם יפה
)

מתן4ל

New member
את מוזמנת לשרשור היכרות למטה.

כן אני זוכר, (מישהיא הזמינה אותי למסיבת שחרור שלה (ובאתי) אבל לא נראה לי שזה לא היית את. אבל הניק מוכר לי.) דווקא לא יצא לי לראות כוכב נולד אבל תודה על הקישור (מתן זה שם יפה
)

לא, זאת לא הייתה אני...

זאת הייתה מישהי אחרת- אבל קל להתבלבל בינינו, כי יש לנו הרבה דברים דומים (טוב נו... חוץ מזה שהיא גדולה ממני ב-5 שנים בערך..)
תודה על ההזמנה! שנייה, אני אצא מהתגובה ואז אגיב לשרשור... (כבר הסתכלתי על התשובה של השאלה אבל לא נורא..
)

ואותי מישהו זוכר ??

***נדחפתי*** גם אני הייתי פה דיי מזמן אגב אני זוכרת אותך מחוננת אחת
אבל עכשיו אני פה עם מחשב חדש חעחעחעחעחע

Pr0bl3m

New member
מתן קאופמן הוא אחלה זמר!

הוא בין המתמודדים המיוחדים ביותר בעונה הנוכחית של "כוכב נולד". מאחל שתהיה לו הצלחה רבה. אה... ואני עמוס, בן 17 מהוד השרון. נעים להכיר. :]

למעלה