מישהו פה טס לתאילנד בקרוב?

GreeNMonk

New member
מישהו פה טס לתאילנד בקרוב?

אהלן חבר'ה השתחררתי לפני חודש ויש לי כבר כרטיס טיסה לתאילנד ביד!! אתמול מצאתי כרטיס של אל על ממש במחיר טוב ולא הייתי מוכנה לוותר על המציאה חשבתי לטוס לבד, אבל לאחרונה חשבתי אולי יהיה נחמד לנחות עם מישהו.. לנחיתה קלה כזאת.. זאת הפעם הראשונה שלי במקום מהסוג הזה.. יש לי המון חברים שמצאים שם עכשיו אבל הימים הראשונים שלי שם יהיו לגמרי לבד.. עד שאני אגיע אליהם יש כאן מישהו שתאילנד בתכנון שלו?

otk

New member
נו מה יהיה.

עוד פעם אל על שלחה איזה טמבל כדי לקדם את החברה שלה? עדיף שהמנהלת תעיף את השרשור הזה, לפני שגל ניקים ישרשר אצבעות ויתחיל לזיין ת'מוח. אגב, אל על חרא של חברה. לכו על חברות מחו"ל. הרבה יותר זול ומשתלם. סעמק עם הטעמי מאמי הזה. זה באמת לא מעניין אותי, אז למה אתה חוזר על זה כל הזמן? חכה חכה, אני יודע איפה אתה גר, יא זבל!

21DaNieLLe

New member
שששש...

איזה טרול מרעיש! מה כל הקישקושים האלה? זה שכתוב אלעל הופך את זה לפרסומת? זה שכתבת טעמי הופך אותך לטמבל של עלית? (אתה בטוח טמבל, אבל לא בטוח של עלית!) יש טרולים שיפה להם השתיקה.. ואם להתעלם לרגע מהטרול אני טס לתאילנד בעוד שבוע וחצי עם כמה חבר'ה את/ה מוזמן בכיף להצטרף לנחיתה.. שלח/י לי מסר פרטי

otk

New member
היי, הנה עוד ניק שנרשם לפני חודש וחצי.

גם החברים שלך פה וכאן נרשמו באותו הזמן בערך, וגם הם נוסעים לתאילנד. קטע לפנים! הטעמי מאמי זה בכלל הסמנכ"ל ההוא מהפרסומת של ביזפורטל. יותר מעצבן ממכם אפילו.

למעלה