מישהו פה יודע במקרה איפה

ק א ר ן

New member
מישהו פה יודע במקרה איפה

אני יכולה למצוא על תפריטים טבעוניים לחיות בית? לא מסתדר לי בראש שאני טבעונית אבל נותנת לכלב ולחתולה שלי לאכול בשר. אני מנסה עליהם מדי פעם סוגים שונים של טבעול, אבל הם לא אוכלים הרבה מזה. תודה מראש......

Weird Eyal 21

New member
לא נראה לי

שאת צריכה לתת לחיות שלך אוכל צימחוני.... חתול זה חייה טורפת....וגם כן כלב..... את לא צריכה למנוע מהם את זה גם לפי מה שהבנתי חתולים יכולים למות מאוכל צימחוני......

ק א ר ן

New member
חתולים וכלבים דוכאו,

אם הם חיים בבית עם בני אדם ולא הולכים לצוד, אולי קיים גם פיתרון יצירתי כלשהו לתפריט מאוזן בשבילם.

shanty.G

New member
להלן הודעה של וטרינרית בנושא:

וטרינרית ענתה בדיוק לשאלות שעלו בדיון דומה, בפורום זכויות בע"ח לאחר פרסום מאמרים על תזונה צמחונית לחתולים ולכלבים. ההודעה

barzik

New member
משהו בתגובה שלך הקפיץ אותי

אם כלב וחתול ביתיים הם חיות טורפות ו"מותר להם" לאכול בשר. למה לבני האדם אסור? בגלל שיש להם אינטלקט גבוה?

ק א ר ן

New member
בזכות האינטלקט שלנו

(של חלקנו, לפחות), אנחנו יכולים לבחור. בזכות הדיכוי של חיות הבית (שדורשות האכלה מכיוון שהן אינן צדות את מזונן), נעלם ההגיון בהאכלתם ב"דרך הטבע", שממילא נעלם מזמן.מה טבעי בזה שאני אגדל פרה, אשחט אותה, אקצוץ אותה, אתחוב אותה לתוך קופסאות שימורים קטנות יחד עם דגנים שונים ומהן אאכיל את חיות הבית?

Weird Eyal 21

New member
אם תתן לכלב מלפפון

הוא יקיא ואם תתן לו תפוח אדמה הוא יהיו לו מלא גזים.... כלבים וחתולים לא אמורים לאכול ירקות

ק א ר ן

New member
למה אתה מדבר על ירקות???

מה עם קטניות ודגנים? אולי אפשר יהיה לייצר טבעול טבעוני מיוחד לבע"ח... אפשרי, לא?

Weird Eyal 21

New member
תראי...אני לא וטרינר...

אני לא ממש יכול לענות לך.... אבל שמעתי איפשהו שחתולים יכולים למות מאוכל צימחוני....

מור ק

New member
המממ היה על זה משו

באיזושהי הודעה של אנונימוס... יש אוכל צמחוני לכלבים וחתולים, זה מאוד הגיוני שהם יאכלו גם כן אוכל צמחוני, אבל בגלל שהם מתבססים על יותר חלבונים מאיתנו הם צריכים אוכל מיוחד. אין אפשרות להשיג את האוכל בארץ, אבל אפשר להזמין אותו. הבעיה היא העלות הגבוהה. מתארגנת קבוצה שרוצה להזמין אוכל צמחוני לחיות בארץ. פרטים בודאי תמצאי באנונימוס. בינתים, ובכלל- למי שבבעיה כספית, אוכל יבש עדיף, כי משתמשים בו פחות ברכיבים מהחי. אוהבת מור(צ´ו)

למעלה