מישהו פה יודע...

Spiritfall

New member
מישהו פה יודע...

מתי יוצא הסרט הצלצול 2? ואם כבר, על מה הוא יהיה? אגב, הצלצול סרט ענק! אחד הסרטים הכי יפים שראיתי...

אם אני לא טועה.....

אני5 חושבת שה"צלצול 2" יוצא בנובמבר.....אני חושבת.... אין לי מושג אם זה נכון ואני מתה לדעת על מה הוא יהיה אז אני מצטרפת לשאלה שלך... (התאכזבתי מהצלצול הוא לא היה מפחיד כמו שכולם אמרו שהוא יהיה אבל הוא היה ממש יפה)......

Spiritfall

New member
נכון.

הוא לא היה מפחיד. אנשים אמרו לי: "אל תראי אותו!! הוא מזעזע.. את לא תוכלי לישון בלילה!!" בולשיט. סרט ענק!! עם הרבה מסר מאוחריו.

Spiritfall

New member
אז ככה..

אחרי שצפיתי בסרט בפעם הראשונה נשארתי פעורת פה. הכל התחיל לאט לאט להסתדר אצלי בראש. זה סרט שצריך לראות פעמיים כדי להבין אותו. מי שבעצם מעביר את המסר, זו הילדה. שמה שבסך הכל רצתה זה שיקשיבו לה. וזה בעצם המסר עצמו. אתה יכול למצוא מלא אנשים שיזדהו עם זה. אנשים שבסך הכל רוצים שיקשיבו להם אבל אין מי שיקשיב. ודרך הקלטת היא גרמה לאנשים להקשיב לה, או לפחות לנסות. אני לא בטוחה שניסחתי את זה טוב, אבל זאת דעתי.

D i l D o

New member
אוקיי אבל...

זה די ברור. בכל מקרה יש סרטים שמעבירים את הרעיון הזה של אנשים אטומים שרק מחכים לתור שלהם לדבר ולא באמת מקשיבים (יש אחד באתמ טוב שברח לי השם שלו). אני יותר אוהב סרטים שבהם המסר לא כזה ברור, שצריך לחשוב קצת בשבילו, את הצלצול אני אוהב בגלל האיכויות שלו כסרט - הוא מותח, הוא עשוי בצורה מושלמת מכל הבחינות, יש בו צילומים מדהימים ופסקול מושלם שממש מכניס לאווירה המפחידה-איטית של הסרט שהיא עוד משו שגרם לי לאהוב את הסרט.

WhiteSnake 85

New member
../images/Emo58.gifלדעתי../images/Emo58.gif

אם הסרט השני יהיה מבוסס על הגירסה היפנית כמו הראשון, אז יש שם איזה ילד קטן עם כוחות על טיבעיים (אני חושב שזה הבן של הכוכבת הראשית), שמסוגל לתקשר עם המתים ועוד פעם הילדה המעצבנת הזאת מגיעה לסיפור כשהיא עושה צרות והפעם אני חושב אין שום קלטת ושום צלצול של טלפון. אבל אולי אני לא זוכר טוב... זה כבר הפך להיות שילוב של מגרש השדים ואיזה סרט מד"ב.

blinkin p a r k

New member
באמת סרט גרוע...

גם לי אמרו שיש אנשים שלא יכלו לישון בגלל התמונות... אז אלו אנשים שלא ראו סרטי אימה רציניים... הסרט עצמו גם לא משהו, העלילה לא הכי טובה, ודרך אגב ה DVD שמכרו בארץ הוא הגרסה האמריקאית או היפנית? והאם בכלל יש הבדל בין הגרסאות?

Spiritfall

New member
הגירסא האמריאקית כמובן!

ההבדל? אין לי כוח להסביר... אתה מבדיל בין אמריקאים ליפנים כן?

דעתי.....

אמרו לי שאחרי ה"צלצול" אני לא יפחד לענות לטלפונים ולהיות לבד בבית וכל זה אבל זה ממש לא קרה... הייתי בטוחה שהוא יהיה ממש מפחיד וחוץ מהקטע שהילדה יצאה לו מהטלויזיה הסרט לא הפחיד אותי... אבל הוא ממש יפה (אפשר להשיג איפה שהוא את הגירסה היפנית?)

blinkin p a r k

New member
אני לא מבין!!!

אני וחבר שלי ראינו בחצות את הסרט בכלללא הפחיד אותי וגם הוא אמר שהפחיד אותו מאד הקטע שהילדה יוצאת מהטלוויזיה!!! לא הבנתי מה מפחיד... מילא היית רואה את זה על מסך ענק עם משקפיים מיוחדות לתלת מימד והיית רואה שהיא באה אליך אז כבר הייתי בורח אבל אתה רואה את זה בטלוויזיה או קולנוע לא מפחיד...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifבואו נחשוב למה הסרט לא הפחיד

ממממממממממממממ אולי כי זה סרט מתח ולא אימה?!?!? היה מתח כל הסרט, לא בקטע של גועל וכאלה אבל הסרט היה מותח ומעניין וזה בדיוק מה שהיה מצויין בו...

ענבר 771

New member
מסכימה ../images/Emo9.gif

יש לכם מושג מאיפה אני יכולה להוריד את הסרט? חוץ מקאזה כי האיכות שם ממש גרועה!!

D i l D o

New member
לא מדברים פה על הורדות...

אבל אם כבר - האיכות בק**ה מעולה -איכות DVD

blinkin p a r k

New member
כן הוא סרט טוב בתור סרט מתח....

אבל אמרו שהוא הסרט הכי מפחיד מאז החוש השישי שגם זה לא היה הכי מפחיד... אני מסכים שהוא סרט טוב בתור סרט מתח... ובקשר להוורדות חפשי אתריפ או תוכנות אחרות...

blinkin p a r k

New member
יש הרבה אבל נראה לי שזה אסור...

צריכים אישור מטינקרבל... טינקרבל איפה נעלמת?!

למעלה