מישהו פה יכול לברר לי פרטים?

מישהו פה יכול לברר לי פרטים?

שלום לכולם אני משתמש חדש פה אז וקדם כול נעים מאד דבר שני יש לי פרופיל 64 על אסטמה ביקשתי כל חיי מחשבים ומה שקיבלתי זה זימונים למיונים לפקידות וחימוש טכני ולא הלכתי אליהם אין לי מושג לאיפה אני מיועד אני מתגייס ב 14 לאוקטובר מישהו בבקשה יכול להגיד לי לאיפה פני מיועדות לבדיוק במחשב לאיפה אני משויך מה עתידי או משהו כזה לתת לי קצת פרטים בבקשה ת.ז 037748548 ואם מישהו יודע בתאריך שלי לאן מיועדים פניי... תודה רבה

עוד מעט

New member
בפורום הזה אפשר לברר רק קבא ודפר

אם ברצונך לברר דברים אחרים אז אינך יכול לברר אותם כאן! דבר שני במחשבים של הצבא נמצא מידע רק לגבי הזימונים שלך ליחידות אם לא הלכת לזימונים , הצבא ימקם אותך ביום הגיוס איפשהו.

kitty

New member
איש מחשבים יקר...

אם לא הלכת לשום זימון, גם האיש עם הכי הרבה קשרים לא יכול להגיד לך לאן פנייך מועדות די אף אחד לא יודע. מה שקורה זה שאתה מתגייס בגיוס כלל צהלי. אתה תעשה טירונות 02 שלאחריה תחזור לבקו"ם ושם יפגוש אותך קצין מיון שיגיד לך היכן אתה משובץ.. אגב, אם כל כך רצית משהו בתחום המחשבים חבל שלא ביקשת זימונים. מניסיון, אם מפעילים הרבה לחץ בסוף זה עובד.. בכל אופן שיהיה לך בהצלחה.

תגובה

לא הלכתי לשום זימון כי אלו דברים שאני לא רוצה להיות בהם אני מעוניין שמישהו עם קשרים למחשב יבדוק לי פרטים על עצמי ואולי אם אני מיועד למקום כול שהוא ביקשתי זימונים למחשבים עם מיליון המלצות אבל נדחתי ואם מישהו יכול לעזור לי אז שוב מספר תעודת הזהות 037748548 בתודה רבה מראש והמשך יום טוב

Dune

New member
תשובה

אחד הקריטריונים ללכת למבחני אשכול מחשבים הם הדפ"ר וקב"א יכול להיות שהדפ"ר וקב"א שלך נמוכים. מי שיש לו פרופיל של יחידות לא קרביות 64 ומטה והקב"א והדפ"ר שלו גבוהים בדרך כלל מקבל זימון למבחני אשכול המחשבים.

Dune

New member
אתה בטוח?

א. כמדומני הקב"א לא יכולה להיות מספר אי זוגי. יכול להיות שאני טועה אני לא בטוח. ב. מה הדפ"ר שלך? ג. אם גם הקב"א וגם הדפ"ר שלך גבוהים והפרופיל שלך 64 אז הצבא בדרך כלל שולח לך אוטומטית ואם לא לאחר בקשה מהם למבחנים הם שולחים לך זימון לבחינות.

kitty

New member
הקב"א...

בהחלט יכול להיות מספר אי זוגי... גם 55... אז, אם יש לך קב"א כזאת גבוהה כדאי שתברר מה קורה איתך. אני מכירה אחת שקיבלה מנילה ממש על הפנים. והיא ידעה שזה לא הגיוני יחסית לנתונים שלה. היא בדקה את זה ובאמת נתגלתה טעות... לאחר זמן מה היא קיבלה מנילה חדשה בהתאם לנתוניה... שווה בדיקה אם זה ממש חשוב לך.

Dune

New member
תשובה

אני וכל מי שאני מכיר שעשה את מבחני אשכול המחשבים קיבל במנילה רק אפשרות אחת שהיא מחשבים. מעולם לא שמעתי על טעויות במנילה אבל אם את אומרת... תברר בצבא למה לא קיבלת את האפשרות למחשבים.

nimnet

New member
בקשר לאשכול המחשבים ..

אז ככה , גם אני בעל פרופיל 64 , קב"א כנראה דיי גבוהה , קיבלתי במנילה את אשכול "מקצועות המחשב " -- דירגתי ראשון עוד מפענח תצ"א , מדריך נוער , פקידות וזהו .. ככה שלא תמיד קב"א גבוהה משמע הרבה תפקידים , לא משנה בכל מקרה יש לי מבחנים לאשכול מקצועות המחשב עוד שבועיים - ב 7/8 בשלישות .. מקווה שאיכשהו עזרתי , בכל מקרה מיש שעשה את המבחנים האלה , שיפנה אלי ב אי מייל , או דרך פה ! תודה !

עוד מעט

New member
לאיש המחשבים

אני חושב שאני יכול לסדר לך משהו עם מחשבים בצבא... לא בטוח , אבל אני יכול לנסות.. תיצור איתי קשר..

למעלה