מישהו פה כבר היה בטרמינל 3?

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
מישהו פה כבר היה בטרמינל 3?

אני אישית הייתי שמה בשביל לקחת חבר שחזר מחו"ל. מה אני אגיד לכם, בשבילינו, חובבי המטוסים, זה פשוט גן-עדן. בטרמינל הישן היית יכול לראות את המראות ונחיתות רק אם היית טס (כי היו רואים רק מהקומה למעלה). אבל לשמחתנו הרבה, בטרמינל החדש, לא צריך לטוס כדי לראות נחיתות והמראות, פשוט עולים לרומה השלישית באולם מקבלי הפנים (לטיסות יוצאת) ושמה כבר אפשר לראות את המסלול פחות או יותר (ראיתי כבר נחיתה משם). אז אני מאחל לכם שתראו המון נחיתות והמראות משם. (הייתי מת לגור שם)

efi2000

New member
יש בחו"ל בית מלון בשדה תעוםה ורואים

משם מטוסים ממריאים ונוחתים.

vitamin P

New member
בימים הקרובים אבקר שם.....

אני מכיר כבר את הטרמינל בעל פה ועוד לא הייתי שם
גם לפי ההדמיה באתר וגם לפי תמונות שונות מהטלוויזיה ומהפורומים השונים.... בטרמינל הישן אני לא בטוח שהיו רואים המראות!! אולי רק מטוס עובר מידי פעם בדרך ל.....על הקרקע אבל יכול להיות שאני טועה הטרמינל הישן היה נחמד מבחינת החלון שהיו רואים מטוסים עוברים אבל פה הטרמינל החדש מדהיםםם חדשני ויפההה מחכה להיות שם!!! יש לי שריטה גם לענייני הטרמינל הזה
רציתי לשאול מקודם בהודעה חדשה אבל אני אשאל כבר פה
שאלהלמישהו יש מפה של כל השדה כולל טרמינל 3?? בקובץ פי די אף שהורדתי פעם היה רק איור שכתוב שהוא בבניה אבל בטח עכשיו יש עם עמדות החניה זה צריך להיות מעניין.....

vuv

New member
ואני מחפש דפית מעדכון 17

של הפמ"ת עם טרמינל 3, אם למישהו יש שייצור איתי קשר במסנג'ר [email protected] שהוא גם האימייל או בICQ על 214676213...

LLEM

New member
העדכון עדיין לא בתוקף...

בכל מקרה, אם לא ישלחו לך, השאר לי מסר אישי ואני אשלח לך ביום רביעי.

הייתי ביום שישי בטרמינל החדש

חבל על הזמן רק שהם עדיין מבולבלים כל אחד שולח אותך למקום אחר .. אגב זה דומה קצת להית`רו רק בקטן

ronenec

New member
איפה הית'רו ואיפה בן גוריון...

עם כל הכבוד לטרמינל 3 (ויש כבוד...) אני לא רואה שום דמיון אז בוא תסביר לנו למה התכוונת...

ny22

New member
מנהל
גם לי שי את השריטה בקשר לטרמינל

החדש. אבל אם תמצא מפה של כל הטמינל וכל מיני שרטוטים, אני (ואני בטוח שהרוב) אשמח לדעת ולראות.

למעלה