מישהו פה כתב שהוא קיבל מתנה כסף בפוקר סטארס?

adi cb14

New member
מישהו פה כתב שהוא קיבל מתנה כסף בפוקר סטארס?

איך? וגם יש דרך להכניס כסף לפוקר סטארס או פול טילט פוקר מבלי להשתמש בחשבון הבנק כמו בVC שיש את הווליו קארד? יש פרירולים בעוד מקומות חוץ מב VC (אני מדבר על כניסה חינמית לגמרי לא FREEROOL שלא עולה כסף אבל VIP או משהו כזה)?

sUp3r

New member
בטח שיש פרירולים חינמיים

יש לך בקארבון פוקר פרירול כל 4 שעות, חינם לגמרי בלי הגבלה, 1500 שחקנים, 10 זוכים בכסף( סה"כ 50$) קצת קשה להגיע לכסף אבל אפשרי.... (הגעתי ל11 \: ) יש לך בסטארס פרירול שהזוכים מקבלים כניסה לטורניר אחר שעולה כסף, קצת מייגע לדעתי.... לגבי כסף מתנה, יש פה איזה בחור שמפיץ אתר שנותן 50$ מתנה, לא נראה לי אמין במיוחד, אבל אתה מוזמן להתרשם. אני לעומת זאת קיבלתי מתנה מפוקר סטארס 5$ אחרי חצי שנה שלא נגעתי בחשבון שהיה סתם פתוח, וחבר סיפר לי שהוא קיבל 3$ מתנה לחשבון שהוא לא נגע בו. תנסה לפתוח חשבון אולי באחד החגים שלהם תקבל איזה מתנה או משהו.

יש גם בפולטילט לא מעט

יש טורנירים של 2700 איש, ש-27 זוכים בכסף (ויש עוד ורסייה של אותו טורניר, שהוא טורבו וזוכים בו בכסף שיכול לשמש לטורנירים, אותו ניתן להמיר לכסף אמיתי תמורת עמלה). לא קל, אבל זכיתי במצטבר כבר ב-16$... בנוסף יש טורנירים של נקודות, שגם משלמים בכניסה לטורנירים, אותה ניתן לפדות.

nadd

New member
באיזה שעה ומתי ?

האם זה ב-3 בבוקר ? אשמח עם תעדכן כאן על מועד של טורניר כזה בפול טילט בשעה סבירה כאן בארץ.

nadd

New member
פתחתי יוזר חדש בפול טילט

התצוגה החדשה ממש לא מוצאת חן בעיניי

יש כמה במהלך היום, לא רק בלילה

תסנן לפי Playmoney, ותלך לחוצץ tournaments. שם, תלחץ על הסינון לפי status ותרד למטה, עד שתראה את אלה שב-announced, ואז פשוט תחפש את ה-freerolls. הם נפתחים להרשמה או שעה או 40 דק' לפני שהם מתחילים (תלוי איזה טורניר), ומומלץ להיות עם היד על העכבר - יש שעות שהם מתמלאים תוך חצי דקה. ה-S&G של הנקודות - זה תחת חוצץ S&G, תעבור על הטורנירים ותראה את האופציות...

זונע

New member
ה-50$ זה אמיתי חחח

ניסיתי וקיבלתי...החידון שצריך לענות קצת קשה אבל אם מצליחים ושולחים תעודת זהות, ה-50$ אכן מגיעים.

זונע

New member
אין לי קישור לחידון

אבל פרסמו פה בפורום מלא. בכל מקרה אם הבנתי נכון מחבר, הוא אמר שהמבצע הזה נגמר בסוף דצמבר.

modz0r

New member
אפשר גם וגם

בכל מקרה, אתה יכול למחוק חצי מהדברים שיש שם. תשאיר רק את השם המפלא שלך, מגורים ותאריך לידה. כל השאר, כולל התמונה, אתה יכול למחוק.

זונע

New member
הם לא מאמתים כנראה

שמע, אני שלחתי ת.ז בעברית וקיבלתי תכסף...לא יודע מה להגיד לך

milor77

New member
לינק לחידון - 50$ בפוקר חינם

היי המבצע לא נגמר בדצמבר, הם ימשיכו לתת 50$ חינם ברגע שעונים על החידון. בלינק שאני שם פה יש גם שאלות ותשובות לחידון (חלק מהן) כל ההוראות בפנים פוקר חינם

זונע

New member
יש שם את ה-hubbles

האמת שאני כבר בקושי משחק אז אני לא יודע אם הוא קיים אבל זה טורניר של 12,000 איש שה-99 הראשונים מקבלים כניסה לטורניר על כסף. תבין לבד שזה די קשה להגיע, אבל הגעתי דווקא איזה 4-5 פעמים.

למעלה