מישהו פה מאמין בחיים על כוכב אחר?..

ald1357

New member
אני מאמין שהחיים הם חוק הטבע הבסיסי

אני מאמין שהחיים הם חוק הטבע הבסיסי ביותר , ולכן כל דבר מודע וכל דבר חי, גם מה שאנחנו מזהיים כחומר או אנרגיה או חלל וזמן, אלא מה, שיש ספקטרומים של זמני השתנות ותגובה שונים ושל יכולות תקשור שונות, למעשה חוקי הפרקטלים הם חלק מההוכחה הלוגית בדבר קיום התבטאות וריבוי של תופעות טבע החוזרות על עצמן במקומות שונים, אפילו כוכבים חיים יש להם מחזור חיים אפילו אטומים ותת חלקיקים חיים, אם ככה למה אנחנו לא רואים פה הצפה של צורות חיים ממקום אחר, לדעתי אשמה בזה הגישה הטכנולוגית שלנו, לדעתי העידן הטכנולוגי הוא לאו דווקא עידן מתקדם מבחינתה של תרבות מתפתחת, והראיה היא לאן הוא מוביל אותנו, תרבויות מתפתחות יותר מצאו פתרונות לא טכניים לדברים אלא שמשתלבים יותר במחזור הטבע שלהם, יכולות תקשור כמו טלפטיה או כישורים אחרים שאין אנו אוחזים בהם יכולים לגרום להם להיות בכל מקום בלי לזוז ממקומם, אם המצב הוא כך לא צפויה נחיתה של עבם פה בקרוב אלא אם יש להם ממש סיבה למהלך גס כזה, ראיות לכך שהחיים הם לא רק תופעה ארצית תוכל למצוא במאובנים שהגיעו מהחלל בהן נמצאו חומצות אמיניות או משהו דומה או בשרידים של סלעים מהמאדים בהם גילו המדענים מאובנים של חומר חיי כל שהוא לא זוכר בדיוק מה, ואולם אני לא זקוק להוכחה הזאת על מנת להבין שאנחנו לא תופעת טבע יחודית בכללותה אלא אולי רק בצורה בה זה התקבל פה על כדור הארץ "צורת האדם" יכול להיות בכלל שגם במקומות אחרים בחרה האבולציה ליצר דגם דומה לבין האדם באותה מידה שהיא יכלה לפתח דגמים אחרים יותר מוצלחים או פחות, יש הרבה משתנים במתכון של העוגה הזאת, ומי יודע כמה עוגות כבר נאכלו וכמה עוד בדרך,

FunkySheep

New member
האמת שאני מסכימה עם הגישה שלך

אין שום סיכוי שיש גלקסיה כל כך גדולה ואין חיים נוספים אבל בכל זאת, הם כנראה לא מפותחים מספיק בשביל להגיע לכד"א.. למרות שיש פה אלמנט מוזר, הרי יש כל כך הרבה דיווחים מארה"ב, מכל העולם! מה בנוגע למקרה רזוול?! היו מיליוני עדים! יכול להיות שפשוט כולם מטורללים? או שבאמת הגיעו לכד"א חייזרים? יכול להיות שהממשלה באמת תסתיר את המידע? ומקומות כמו אזור 51 בארה"ב באמת מסתירים מאיתנו מידע בנוגע לזה? ויש לי עוד שאלה קטנה... רוחות - מה דעתכם יש או אין??

ald1357

New member
רוחות העמדה אחרת של אותו הדבר

ובכן רוחות זו שאלה קצת יותר מסובכת אפילו מתפיסת החיים, כי אם תופסים את החיים במכלול שלם של מה שנקרא גוף נפש נשמה, רוחות למעשה מספרות לנו על קיום נפרד של נשמה, ובזה אני לא בטוח לפחות לא בצורה שמתארים את הרוחות, ובכל אופן אני די נוטה להאמין לעדויות של אנשים שחוו חוויות שלא ניתנות להסבר אלא על ידי קיומן של רוחות אבל יש לי הסבר שיכול לשלב את שתי התפיסות גם יחד, ההסבר יוצא מתוך הנחה שאין חיים כפי שאנחנו סוברים בצורת רוח המשמרת את הזהות הארצית אלא שיש משחקים בזמן, למה אני מתכוון משחקים בזמן, אם ננסה להגדיר זמן מהו אפשר לומר בפשטות זימון של סיטואציה זימון של אוסף התהוויות הקורות יחד או זורמות בהשפעה הדדית האחת עם השניה, ישנה תופעה המלמדת אותנו שיש לתופעות בזמן רישום על המרחב הפיזי בהן הן קורות, ישנם אנשים בעלי יכולות שיכולים מתוך חפץ של אדם לחוש אותו לומר עליו נתונים שנטבעו לכאורה באותם חפצים, לכאורה אנחנו רואים את החיים כרצף אחד ארוך ללא השתנות של זמן, ואולם כל אחד מאיתנו יודע בתוך עצמו שכל סוג של חוויה נחווה אחרת גם ביחס לזמן וביחס לרישום הרגשי שזה משאיר עליך, רישום רגשי זה הוא מעין עוצמת התהוות בזמן, יש הסוברים ואני בניהם שלעוצמות התהוות חריגות בזמן יש גם מקבילה של חריגה מהזמן ה"רגיל" ואותה תופעה יכולה היתה להקלט על ידי צופה מזמן רגיל אחר כקורת באופן מעורפל גם בזמן שלו, משהו כמו פאטה מורגנה המעתיקה תמונה ממקום אחר, בצורה כזו אפשר להסביר תופעות של ראיית רוחות לפחות את הסגנון האנגלי של התופעות, אני סבור שניתן להסביר הרבה מהתופעות שקורות בתחום הפראפסיכולגי ואפילו אם נקבל אותן כפי שמתארים אנשים שחוו אותם ללא צורך לוגי בקיום של חיים שלאחר המוות, לפחות לא כפשוטם

netbird

New member
במקרה של חיים על כדור הארץ

אחד זה בטח שלא מדגם...
לגבי רוחות, אני מקווה שאת מתכוונת לרוחות הסחר או לרוחות סילון...

בהתחלה האמנתי...

אבל אח"כ לא קרו מקרים שדווחו עליהם והיו יוצאי דופן.. מה שגרם לי להאמין בעבר הייתה התוכנית של אילנה דיין לפני כמה שנים, שהייתה מוסבת על חוצנים
, שהרגו פרות מאיזה מושב ואיכשהו שאבו להם את כל הדם. מה שהיה מוזר עוד יותר היה שאף טורף נבלות או מפרקים לא נגעו בפרות ובכבשים.. ממש מוזר..
יש גם את הפרשה בקורנוול שעדיין לא סיפרו דבר עליה, ולכן אני חושבת שזו המצאה..
. סה"כ אני חושבת שאני יותר לא מאמינה מאשר מאמינה...

אבל אני מאמינה בקיום

חיים אחרים לאו דווקא חייזרים במערכות שמש אחרות, ששם יכולים להיות מקורות מים, והיכן שיש מים יש גם חיים.. (אולי לא חיים מפותחים כמו שלנו אבל חיים).

אם יש מים

יש גם חיים, שכן המים מורכבים מחמצן ומימן, ויכולים להיות חיים בתוך המים וגם מחוצה להם. בתוך המים יכולים להיות כל מיני תאים ומקרואורגניזמים שונים שחיים בתוך הסביבה המיימית.

netbird

New member
מים

מים הם תנאי לקיום חיים, אבל זה לא אומר שאם יש מים יש חיים. המצאות מים יכולה להעיד על אפשרות לקיום חיים. עד היום ישנן עדויות שבעבר הרחוק של מאדים היו עליו מים. ישנה טופוגרפיה המעידה על קיומם. מדובר בנקודות ספציפיות במאדים ובטופוגרפיה ספציפית (מצוקים עם פתחי ניקוז). העדויות הן של קרח שחצב בסלעים ששם (כמו פיורדים על כדור הארץ). עקבות קרח אלו מצביעים על קיום מים. המים קופאים שם במגע עם האוויר, אז אפשר שבתעלות הניקוז, בבטן האדמה ישנם מים נוזליים גם היום.

qet1

New member
אני חושב שסטטיסטית הסיכוי שרק על

כוכב לכת אחד מתוך מליארדי המליארדים שיש ביקום יהיו חיים הוא קטן מידי. גם אם לא ידוע באופן וודאי ומוחלט איך התפתחו החיים על כדור הארץ - סביר מאוד שאותו דבר בדיוק קרה במקומות נוספים. מה שאני לא מאמין בו זה כל הסיפורי עב"מים וכל השטויות האלה. עד שלא יביאו לי חייזר/גופה של חייזר אמיתי אני אשאר משוכנע ששום צורת החיים אינטיליגנטית עוד לא באה לבקר אותנו... ובקשר לכל הסרטים של העב"מים שמראים כל כמה זמן באיזו תוכנית בטלוויזיה - כבר ראיתי בעצמי איך אפשר ליצור את זה ממש בקלות מחומרים שלכל אחד יש בבית ולצלם את זה במצלה ביתית ככה שייראה לא פחות טוב מבכל הסרטים האלה.

Takasim

New member
תחשוב

עם נעשה משוואה של כל מה שהביא חיים לכדה"א,נגיע לסיכוי של אחד ל50 מיליארד,אבל יש יותר כוכבים מ50 מיליארד*500,000,000 אז הסיכויים הם לטובת החיים

FunkySheep

New member
ומה בנוגע לסרטון ממקרה רזוול?

המקרה המפורסם בו יש מיליוני עדים אליו?.. ראו גופת חייזר.. זה שאתה אישית לא ראית אומר שאף אחד אחר לא ראה?

qet1

New member
סיפורים

אני רוצה גופת חייזר שאפשר לנתח ולראות אם זה באמת חייזר או סתם הבובה של איטי...

SilentMike

New member
זיוף

ולא סתם זיוף, אלא זיוף ידוע ומוכר. כולל ראיון עם אחד השחקנים. כולל מאיזה גומי עשו את החייזר. כולל הוכחה שהסרט נעשה עשרות שנים אחרי המקרה. מה שכנראה קרה ברוזוול זה שאיזה מטוס ניסוי סודי התרסק, ואולי זה באמת היה בלון מזג אוויר
.

FunkySheep

New member
ואולי זאת פשוט

קונספירציה אחת גדולה של ממשלת אמריקה כדי להסתיר את האמת מהתושבים?

למעלה