אני מאמין שהחיים הם חוק הטבע הבסיסי
אני מאמין שהחיים הם חוק הטבע הבסיסי ביותר , ולכן כל דבר מודע וכל דבר חי, גם מה שאנחנו מזהיים כחומר או אנרגיה או חלל וזמן, אלא מה, שיש ספקטרומים של זמני השתנות ותגובה שונים ושל יכולות תקשור שונות, למעשה חוקי הפרקטלים הם חלק מההוכחה הלוגית בדבר קיום התבטאות וריבוי של תופעות טבע החוזרות על עצמן במקומות שונים, אפילו כוכבים חיים יש להם מחזור חיים אפילו אטומים ותת חלקיקים חיים, אם ככה למה אנחנו לא רואים פה הצפה של צורות חיים ממקום אחר, לדעתי אשמה בזה הגישה הטכנולוגית שלנו, לדעתי העידן הטכנולוגי הוא לאו דווקא עידן מתקדם מבחינתה של תרבות מתפתחת, והראיה היא לאן הוא מוביל אותנו, תרבויות מתפתחות יותר מצאו פתרונות לא טכניים לדברים אלא שמשתלבים יותר במחזור הטבע שלהם, יכולות תקשור כמו טלפטיה או כישורים אחרים שאין אנו אוחזים בהם יכולים לגרום להם להיות בכל מקום בלי לזוז ממקומם, אם המצב הוא כך לא צפויה נחיתה של עבם פה בקרוב אלא אם יש להם ממש סיבה למהלך גס כזה, ראיות לכך שהחיים הם לא רק תופעה ארצית תוכל למצוא במאובנים שהגיעו מהחלל בהן נמצאו חומצות אמיניות או משהו דומה או בשרידים של סלעים מהמאדים בהם גילו המדענים מאובנים של חומר חיי כל שהוא לא זוכר בדיוק מה, ואולם אני לא זקוק להוכחה הזאת על מנת להבין שאנחנו לא תופעת טבע יחודית בכללותה אלא אולי רק בצורה בה זה התקבל פה על כדור הארץ "צורת האדם" יכול להיות בכלל שגם במקומות אחרים בחרה האבולציה ליצר דגם דומה לבין האדם באותה מידה שהיא יכלה לפתח דגמים אחרים יותר מוצלחים או פחות, יש הרבה משתנים במתכון של העוגה הזאת, ומי יודע כמה עוגות כבר נאכלו וכמה עוד בדרך,