מישהו פה מבין את זה?

Litaly jdh

New member
מישהו פה מבין את זה?

מאז התקף החרדה האחרון אני כול הזמן מרגישה מנותקת וחלשה..לא מסוגלת להתמודד עם כלום.. גם המחשבה על הצבא מעלה בי פחד,אני לא יודעת מה אני יעשה. למה ההרגשה הזאת כול כך פיזית?! אני כול הזמן מרגישה כאילו אני עומדת להתעלף, אני לא יודעת מה לעשות למישהו פה היה את ההרגשה הזאת? איך התמודדתם עם זה? רק נסעתי באוטובוס ושוב הרגשתי את החרדה משלטת עליי,למה זה חזר בבת אחת?! איך אני גורמת לזה לעבור?

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
../images/Emo186.gif

יקרה, אפשר לשמוע את חוסר האונים היאוש והעייפות שלך, נראה שהתקפי החרדה מציפים ומתישים אותך.. אנחנו רוצים להיות לצידך עכשיו , שתוכלי קצת לנוח ,ולנשום לרווחה.. שולחים לך קישור למאמר מתאים .. וחושבים שאת אולי יכולה להגיע גם לשוחח איתנו על המצב הלא נעים הזה..

Litaly jdh

New member
אני כול כך רציתי

שיהיה לי טוב בצבא, אבל עכשיו זה השתלט עליי ואין לי מושג מה לעשות, איך אני יתמודד עם זה בצבא?
ותודה

אני מבינה...

גם לי זה קורה אני רק חושבת על זה ומאבדת את עצמי. בגלל שלי בעצמי יש את זה אני לא ממש רוצה להשמע חכמה ולהגיד לך ללכת ולנסות כי זה לא יהיה נכון..כי אני בעצמי לא רוצה את זה...אבל מה שכן אני אגיד לך את מה שאמרו לי... צבא זאת חוויה..שעוברת מהר..במהירות שזה מתחיל ככה זה נגמר..לצערנו הבחירה לא בידיים שלנו ובגלל זה אנחנו צריכים לנסות ולעבור את זה על הצד הטוב יותר...מכירים חברים חדשים...אהבות חדשות...ומקצוע לעתיד... את יכולה לקרוא ולקחת את זה לתשומת ליבך ולחשוב על זה ברצינות...או סתם להרגע מהעובדה שצבא זה לא כזה מפחיד כמו שזה נשמע... מקווה שתרגישי יותר טוב

למעלה