מישהו פה מגדל תרנגולות משי?

אני

אני מגדל זכר משי היו לי יותר אבל נפרדתי מהם גזע מאוד טוב וחזק מטיל טוב דוגר מצוין - המדגרה הטבעית קוראים לזה מרוב שהם דוגרים וחוש הדגירה מפותח אצלם! וגם המראה שלו מאוד מאוד יפה

niritit

New member
באיזה צבעים?

ראיתי פעם תמונות של משי חום, והן היו ממש יפות. עכשיו שיש לי תרנגולת דוגרת, חשבתי אולי לנצל את המצב ולתת לה לדגור על כמה ביצים..

niritit

New member
לא נתת עדיין

אבל אני אחפש גם ביד 2, כמו שהצעת לצליל. פשוט קיוויתי לקנות ממישהו שנכנס לפורומים ועוסק בגידול כתחביב ולא כעסק. גם חשוב לי שהן יהיו גזעיות. לא מזמן קיבלתי שני אפרוחים של פולניות, ואחד מהם נראה לי מעורב עם משהו אחר.

זהו

שהוא עוסק כתחביב בלבד ולא אוהב למכור הוא מוכר רק כדי לכסות הוצאות הגידול שלו פשוט מעל ומעבר מי שמבקר אצלו נדהם לגמרי את יכולה להיכנס לפורומים בהייד פארק - יש לו פורום משלו וכול התמונות שלה מאצלו ואת תראי איזה יחס הוא יתן ואיזה בחור אמין הוא הכיוני שלו זה עופנוי נדמה לי הפורום נקרא - אתר עופות הנוי קרקע ומים

niritit

New member
אה, אני חושבת שאני מכירה אותו

הוא היה משתתף גם בפורומים של האתר 'לול', כשהוא עוד היה קיים. בינתיים ראיתי מודעה ביד 2 של אחד בשם יוסי- זה אותו אחד?

כמעט

יוסי - הוא איש המכירות שלו אולי את מכירה אותו כ בלבינו באתר לול מאוד אמינים כדאי לך ליצור קשר

niritit

New member
תודה

יצרתי קשר. מקווה שיהיו לי ביצים בקרוב. אבל לאף אחד אין משי בצבעים שאינם שחור או לבן..

למעלה