מישהו פה מהעברית

nicetry

New member
מישהו פה מהעברית

ויודע להמליץ מניסיון על סמניריון קל עם ציונים טובים? תודה מראש.

אתה יכול לרשום את שמות המרצים

וכך אם הם מעבירים סמינריונים בפקולטות אחרות אנשים כאן יוכלו להגיד לך את דעתם

nicetry

New member
רעיון טוב

אבל בעיקר מעניין אותי איך הם בסמינריון והאם הסמינר קל ואין חובת נוכחות ופחות מעניין אותי איך הם בתור מרצים אבל מניח שאפשר לקבל מזה אינדיקציה, אז יאללה: ד"ר נתן ברון - ההיסטוריה של מערכת השיפוט הישראלית פרופ' אלון הראל - מיניות ומשפט אדם חפרי וינוגרדו - משפט והסטוריה מישאל חשין ויואב דותן - סוגיות במשפט הציבורי (עדיפות אחרונה אצלי) ד"ר גיא פסח - משפט, אמנות ותרבות פרופ' מרדכי קרמניצר - דיני עבירות אלה הסמינרים הרלבנטיים לי. תודה מראש לכל מי שיוכל לשפוך אור!

אוקיי

אני מכירה רק את נתן ברון- סמינריון קל מאוד, מאוד לא מחמיר, ציונים גבוהים מאוד יחסית. אצלנו (במכללה למנהל) יש חובת נוכחות בכל הסמינריונים אבל יכול להיות שבפקולטות אחרות זה אחרת

nicetry

New member
הוא סונט בתלמידים

והוא קפריזי ובעל דרישות גבוהות במיוחד. חויה מפוקפקת. אז בהתחלה כשהוא נכנס יש יראה ואתה לא מאמין שאתה יושב איתו סביב אותו שולחן ומדבר איתו והוא קורא לך בשם אבל מהר מאוד זה עובר. גם הוא משתין / מקלל / תוקע אוכל בין השיניים כשהוא אוכל / מביא ילדות מחוץ לנישואין וכו'. תשארי איפה שאת, עדיף לך.

nicetry

New member
אבל

העברית שלו משגעת ועולם הדימויים שלו עשיר. אין ברירה אלא להודות.

nicetry

New member
או ווה

אם גרמתי לך לשלוף את הפרצוף הכועס אז כנראה שממש הרחקתי לכת, הא? טוב, האמת לא עושה הנחות למזעיפים...

sacrament

New member
ממממ...

כנראה שאף פעם לא נדע אני שומרת אמונים בינתיים לסמינר של זלצמן בתל אביב (-:

mtap18

New member
אומנם שנה א'... אבל

היי, לא יודעת איך קרמניצר בכל מה שקשור לעונשין כי זה הבייבי שלו, אבל בכל מה שקשור לחוקה הייתי בורחת... מנסיון.

nicetry

New member
למה?

תפרטי קצת אם את יכולה, מענין אותי לשמוע. קרמניצר לדעתי, אחד המרצים הנחמדים המוכשרים והאינטילגנטים בפקולטה. אם את רוצה אגב המלצות על קורסים או מרצים שונים - דברי איתי.

mtap18

New member
היי

אני עוד אחזור אליך בעניין ההמלצות :) למדתי השנה עם קרמניצר חוקה, ובלי להוציא לשון הרע או משהו (בכ"ז יש לו קשרים בעולם הפלילי), השתעממנו למוות... הוא גם נתן לקרוא מליון פסקי דין ואז דיבר אולי על 3 כל הסמסטר... זה היה יותר "העולם עפ"י קרמניצר" מאשר שיעור חוקה- הוא לא לימד את החומר, אלא יותר נתן ביקורת שלו על פסקי דין מרכזיים (יותר או פחות). אולי אני סתם משמיצה, אני בטוחה שיש כאלה שנהנו, אבל לדעתי הרוב לא אהב אותו יותר מדיי... ושוב, אני לא ממעיטה בערכו- שמו הולך לפניו והוא אינטיליגנט והכל... מקווה שעזרתי במשהו.

nicetry

New member
שאלתי מסקרנות

כי עשיתי אצלו 2 קורסים כבר (לא חוקה). לגבי ההמלצות - תרגישי חופשי.

למעלה