מישהו פה מטפל בבטאפרון ?
א אבישג20 New member 29/4/02 #3 ומה את אומרת ?../images/Emo20.gif אני רק התחלתי . אני מטפלת בזה קרוב לארבעה חודשים . ואת עם כזה ניסיון , מה את אומרת על זה ?
ומה את אומרת ?../images/Emo20.gif אני רק התחלתי . אני מטפלת בזה קרוב לארבעה חודשים . ואת עם כזה ניסיון , מה את אומרת על זה ?
ד דסי ותיקה New member 29/4/02 #4 בטאפרון סה"כ אני מקווה שזה אכן יקל אם חלילה יהיה התקף נוסף ואולי יתן פסק זמן ארוך יותר בין התקף להתקף
בטאפרון סה"כ אני מקווה שזה אכן יקל אם חלילה יהיה התקף נוסף ואולי יתן פסק זמן ארוך יותר בין התקף להתקף
א אבישג20 New member 29/4/02 #5 טוב גם אני מקווה .../images/Emo41.gif גם אני מקווה שאכן התרופה תעזור לנו , ושלא נצטרך לחוות עוד התקפים מעצבנים .
טוב גם אני מקווה .../images/Emo41.gif גם אני מקווה שאכן התרופה תעזור לנו , ושלא נצטרך לחוות עוד התקפים מעצבנים .
R RomiVais New member 29/4/02 #6 היי דסי, ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני אשמח אם תספרי לנו מעט על עצמך רק מה שתרצי לשתף. בכל מקרה, אני מקווה שתרגישי איתנו כמו ב ים של בריאות ושבוע נפלא ביותר
היי דסי, ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני אשמח אם תספרי לנו מעט על עצמך רק מה שתרצי לשתף. בכל מקרה, אני מקווה שתרגישי איתנו כמו ב ים של בריאות ושבוע נפלא ביותר
ד דסי ותיקה New member 29/4/02 #8 לרומי יפה ששמת לב שאני חדשה ותודה על הברכות. אני די ותיקה עם הטרפ ורק לאחרונה התודעתי לאתר
ס סיאמית New member 30/4/02 #10 הי דסי וברוכה הבאה.... סורי שלא שמתי לב קודם, אבל השרשורים רצים למטה נורא מהר... בכל מיקרה - אהלן + פרח + (אני שוב רעבה )
הי דסי וברוכה הבאה.... סורי שלא שמתי לב קודם, אבל השרשורים רצים למטה נורא מהר... בכל מיקרה - אהלן + פרח + (אני שוב רעבה )
R RomiVais New member 30/4/02 #12 אין בעד מה.. ../images/Emo24.gif אני אשמח אם תספרי לנו מעט על עצמך... רק מה שתרצי לספר... ים של בריאות והמשך שבוע נעים
אין בעד מה.. ../images/Emo24.gif אני אשמח אם תספרי לנו מעט על עצמך... רק מה שתרצי לספר... ים של בריאות והמשך שבוע נעים