מישהו פה מיר את CrossGen?

Ronan

New member
מישהו פה מיר את CrossGen?

אני מניח שלא. אפ חוברת שלה לא מגיעה לארץ. אבל זה לא המקרה. מדובר בחברה די חגשה (שנתיים+), אבל מצוינת. צוות כותבים/ציירים ממש מדהים (george p´rez,ron marz וכו´). הסיפורים שלהם בכלל לא מדברים על גיורים בטייטס. מדובר בסיפורים, נובלות ממש, על אנשים עם כוח. אני מאיץ בכל אחד להכנס לאתר של החברה, www.crossgen.com, ופשוט לקרוא על החוברות. בנוסף, יש ךהם לחודש הקרוב או משהו מבחר של חוברות חינם אונלין, הרבה יותר טוב ה-dotcomics האיטי של מרוול. אני אומר לכם, לפחות בחוברת אחת תתמכרו מהאתר.

CrossGen

בהחלט שכן. אחת החברות הטובות יותר שיש בשוק ... מבנה החברה עצמו בנוי מדהים - הם עובדים כולם ביחד באותו בנין, שלא כמו שאר החברות שהציירים (רובם) עובדים בבית ושולחים אחר-כך למשרדים הראשיים לבדיקה ועריכה. החוברות עצמן כמו שאמרת הם לא ממש - SUPER HEROES אלא משהו אחר לגמרי ... כמעט כל ז´אנר אחר שיש: פנטזיה, מדע בדיוני וכו´. איכות החוברות מציורים וכתיבה עד לעריכה והחוברת עצמה הם מעולים. מומלץ באמת לכולם לנסות אני קונה את כל החוברות הישנות שלהם + Soujeron שהיא חוברת מעולה. תנסו ותראו. (ניתן להזמין אותם בארץ דרך עולם הקומיקסים ואני מאמין שגם דרך קומיקס וירקות) חנן פ.

Ronan

New member
אני לא ידעתי שאפשר להזמין דרך עולם

בכל מקרה, שמעת על הקומפנדיה? זה שני ספרים, שביחד מכילים את כל הספרים שיוצאים בחודש שלהם. כל אחד עולה 9.95$. זה ממש עסקה מעולה. תגיד, יש לך גם meridian או negation? אלה הסדרות שאני מזמין מחו"ל.

אני קורא -

אני קורא מקרוסגן: Meridian Crux Sojuran Mystic First זהו אני חושב ... אולי שכחתי ...

Ronan

New member
ואת כולם אתה מזמין מהארץ?

ואני מתבלבל. איפה זה עולם הקומיקסים? אני מתבלבל בין זה לבים עולם הירחונים, ויכול להיות שאני מתבלבל גם עכיו כי זה אותו הדבר. מישהו?

עולם הקומיקסים

כן אני מזמין את כולם מהארץ מעולם הקומיקסים. תנסה ב- www.comics-world.co.il

למעלה