על הבקבוק הלחיץ
אני משאירה לך לספר , כפרה שלי.
קנית אותו ? אגב? אל תשכחי שמדובר בבקבוק הלחיץ, כן? עשיתי אתמול קניה גדולה בממן, ראיתי שם מוצרים שההבדל במחיר בינם לבין המכולת הוא כמעט עשרים אחוז, וזה משמעותי. לא הכל זול כמו שהם מתיימרים, וצריך עין חדה ובוחנת לדעת מה לשלוף שם. מוצרים כמו מרקים נמסים ובכלל מנות יבשות - זה ה-מקום לקנות. מוצרי חלב נראה לי אותו דבר או הבדלים של גרושים בלבד. (מעדנים וכאלה) יש שם מציאות, אבל צריך להסתובב שעתיים ולדלות אותן, כאמור. גם בחומרי ניקוי ומוצרים חד פעמיים נראה לי מחירים שוים, בין אלה שנמצאים שם במחירים רגילים. שוב, כאמור צריך לעשות השוואת מחירים במקום עצמו בין המוצרים השונים מאותו סוג. ראיתי הרבה מחירים של כוסות חד פעמיות (שקניתי למסיבה של הבת היום). הסתכלתי אחד אחד ובחרתי בסוף את הזול. הענין הוא שיש מבחר. והכל אגב כשר עד כשר למהדרין ובד"צ. המקום כשר לחלוטין. גם זה חשוב לדעתי. שאלתי כמה עולה קילו פרגיות (סטייק פרגית טרי, מהירכיים ולא משום מקום אחר, כמו שמזייפים במקומות אחרים) אמנם לא היה , אבל אמרו לי שם המוכרות: 53.30. זה מחיר טוב, בדרך כלל זה עולה שישים שח לקילו. רק שתדעו. אני מקווה שגם הטיב טוב, לא בדקתי. לא דגמתי עדיין. צריך להזהר במחסני מזון עם בשרים ודברים טריים שכאלה. אני תמיד מריחה ואפילו נוגעת. דוגמה : בקבוק שמן 8:90 , אותו בקבוק שמן קנולה במכולת שלנו פה: 11:80 סתם להדגמה. אז יש מצב שאני ממליצה באופן כללי, אם יש סבלנות לנבור קצת בדבר הזה שנקרא ממן, שהוא בעצם עיר, רק לגמור את הסיבוב שם בהליכה עם העגלה שהולכת ונהיית כבדה - לוקח שעתיים כמעט. זה ענק. יש סניף בנתניה וסניף באור עקיבא. על כל קניה מעל 100 שח מקבלים פנקס קופונים לקניה הבאה, קופונים די שוים אם מגיעים לשם שוב (והם בונים על זה שאנשים עושים שם כאלה קניות גדולות ולא מגיעים שוב בטווח של עשרה ימים..). ממליצה לנסות.