מישהו פה מכיר muse?

StormLord

New member
מישהו פה מכיר muse?

הלהקה הכי טובה שיש לדעתי

man in heaven

New member
הממ..

לפי מה שראיתי בארכיון, אנשי הפורום כבר טחנו את הנושא הזה יותר מידיי.. בכל אופן, אהבתי את שני האלבומים שלהם אבל לחשוב רגע בהגיון: גם אם מיוז ורדיוהד טובים והכל סבבה, בוא נגיד שרדיוהד יכולים לנגן שירים של מיוז אבל זה לא יעבוד בכיוון ההפוך... ככה זה... חוצמזה בשבילי מיוז הם יותר להוציא עצבים כי זה רוק עצבני ורדיוהד עכשיו מרגיעים אותי עם הרוק האלטרוני שלהם...

StormLord

New member
המממממממממממממממ..............

דווקא הקול של מיוז הרבה יותר יפה ולמיוז יש שירים רגועים מאוד יפים...... והמילים אוי אוי המילים!!!!!!!! ואתה צודק מיוז הם יותר רעש וזה הרבה יותר טוב :) ואני חדש פה לא ממש ראיתי שיש פורום של רדיוהד

man in heaven

New member
כן גם אני דיי חדש...

ואני מסכים איתך שלקול של הסולן מת´יו בלאמי יש פוטנציאל אבל השירים לא משקפים אותו במלואו... ו... אוקיי יש כמה הברקות במילים אבל הרוב זה משהו בסגנון: "יא בת זונה הכל באשמתך! אני כבר לא אוהב אותך ! תראי מה עשית לי" וכו´.. לא שזה לא כיף לשמוע אבל... בקיצור, נראה לי שעשיתי את הרושם שאני לא אוהב את מיוז למרות שאני מת עליהם, אבל את רדיוהד אני פשוט מעריך יותר כי הם גם התקדמו איפשהו במוזיקה שלהם נראה את מיוז באלבום הבא לפירוט על סוגיית "להקות השואפות להמשיך את רדיוהד - סיפורן של מיוז, קולדפליי וכדומה" אנא פנה לארכיון הפורום..

StormLord

New member
שוב אני לא מסכים איתך....

משהו כמו לכי מפה יא בת זונה אני לא אוהב אותך וזה יותר מתאים לסליפנוט מיוז שרים מלודיות יפות שאפשר לראות אותם בכול צורה שהיא (כול אחד יכול להזדהות איתם גם אם זה בעייה שונה בתחלית) מיוז בכלל לא דומים לרדיוהד ואחרי האלבום השני שלהם זה די טיפשי להגיד את זה הם לדעתי ולדעת רבים כבר השתחררו מהדימוי אבל הם בכול זאת קשורים איך שהוא ולמתיו יש קול לדעתי הרבה יותר יפה ועמוק משל רדיוהד הוא אומנם עדין צריך לפתח אותו אבל עוד שנה שנתיים הוא יהיה תותח ומשהו בסגנון של יא בת זונה הכול באשמתך ממש אבל ממממש אין כולכך הרבה new born bliss screenager הוא שר על פרידות וכאלה אבל הוא שר את זה נעים Plug in baby זה שיייר עננננננננק

man in heaven

New member
מסכים איתך חלקית

אני אסכם ואומר שאני מחכה לאלבום הבא של מיוז, אבל אם הם ימשיכו את אותו הקו של שני האלבומים האלה, אני לא הכי אתלהב ממנו... בקיצור אני מת עליהם! למה זה מצטייר כאילו אני נגדם לעזאזל ?! (אני שואל את עצמי ולא מוצא תשובה...)

fakeman

New member
מיוז לעכשיו הכי טובים!

לפני שבועים שלושה העלתי את הנושא שמיוז להיום עולים על רדיוהד כי הם פשוט מצליחים לרגש אותי יותר ופשוט עושים לי את זה..הקול שלו ממש מדהים .micro cats הוא שיר כל כך קשה וחנוק שבא לי למות..אבל מדהים!!אני מת עליו.. רדיוהד צריכים לחזור למקורות שלהם ששם בעצם גיליתי אותם ואימצתי אותם אלי..הדיסקים האחרונים מצויינים אבל עובדה שאני אוהב בעיקר את השירים הלא אלקטרוניים כמו knives out ו who and whose army ועוד כמה שלא עולה לי כרגע השם שלהם... stormlord אני מקווה בשבילך ששמעת את the bends כי הוא דיסק הכי טוב שיצא מעולם..אבל בעניין מיוז אתה יכול בהחלט צודק!

StormLord

New member
אני צבעתי תשיער בגלל מיוז אחי

לא ממש שמעתי אלבומים של רדיוהד רק כמה שירים בודדים וזה ממש לא הסטייל שלי אני בן 15 וחצי והתחלתי להכנס לרוק בגיל 14 בערך אולי 13 וחצי והתחלתי עם סליפנוט וכאלה עש שהגעתי למיוז ואני ממש לא זז מהם ולא יזוז יש לי מלא תמונות וגם בפורים צבעתי תשיער בידיוק אדום זוהר כמו שהיה למתיו שתבין עד כמה אני מעריץ אותם ואני שומע שירים שלהם כול יום (זה כמו סמים בישבילי)

Esmena

New member
אולי אראה חוצפנית, אבל אוכל לשאול

מה אתה בכלל עושה פה? באת להחזיר אותנו בתשובה?

מיצי123

New member
בטח מכירה כבר בערך שלוש שנים

אם לא יותר.... הדיסק הראשון שלהם מעולה, הוא הרבה יותר טוב מהשני, השני ממש מסריח.

למעלה