מישהו פה מנוי למגזין Reptiles?
י יונתן ורונסקי New member 16/12/03 #2 אני הייתי מנוי עליו במשך 3-4 שנים ואני צריך לחדש את המנוי שפג בחודש האחרון.
L Liron Samuels New member 17/12/03 #13 לקח כמה חודשים מאז שנרשמתי ועד שקיבלתי את המגזין הראשון... בכל מקרה, זה שווה את ההמתנה.
L Liron Samuels New member 17/12/03 #12 שאלתי כי... אני מנוי כבר כ-3 חודשים אבל החודש עוד לא קיבלתי את המגזין... בדרך כלל הוא מגיע בסביבות ה-5 לחודש. זה באמת אחלה מגזין ומאוד מומלץ למי שמסתדר עם האנגלית! (דרך אגב, לקח לי כל כך הרבה זמן לחזור לשאלה כי הרגע חזרתי מסיור ביוטכנולוגיה של יומיים...).
שאלתי כי... אני מנוי כבר כ-3 חודשים אבל החודש עוד לא קיבלתי את המגזין... בדרך כלל הוא מגיע בסביבות ה-5 לחודש. זה באמת אחלה מגזין ומאוד מומלץ למי שמסתדר עם האנגלית! (דרך אגב, לקח לי כל כך הרבה זמן לחזור לשאלה כי הרגע חזרתי מסיור ביוטכנולוגיה של יומיים...).
N naja New member 16/12/03 #4 אני מתכנן כבר שנים.... אתה יכול לתת לי קישור(אם יש כזה) באינטרנט למגזין כדי להירשם?
G Green Tree Python New member 16/12/03 #5 בקשר למגזין מגזין מח"ול? אפשר להירשם אליו בצורה מסודרת מכאן?. תודה
N naja New member 16/12/03 #6 מגזין מחו"ל. משהו מעולה. אפשר להרשם אליו דרך האינטרנט, אני רק לא בטוח איך.
1 1צחי New member 16/12/03 #7 רישום אין שום בעייה לעשות מנוי דרך האינטרנט אבל צריך כרטיס אשראי בין לאומי, או לשלם בצי'ק נוסעים.
G green mamba New member 17/12/03 #9 אם אני נרשם אם אני נרשם יש סיכוי קלוש שזה יהיה בעיברית אם לא לא נורא תודה מראש טל