מישהו פה עבד כנציג מכירות בחברות סלולר?

Delice

New member
מישהו פה עבד כנציג מכירות בחברות סלולר?

הייתי שמח לשמוע איך זה, מבחינת העבודה, הווי(אם יש) ובעיקר בעיקר המכירות- איך הבונוסים?

חג שמח לכולם:)

stav1991

New member
עבדתי

כנציגת שירות הבונוסים אחלה העבודה שוחקת ומשביתה לך את שמחת החיים

עבדתי

השכר הולם זה כן אך לא מעבר.
אבל העבודה עצמה מתישה מנטלית, ארוכת שעות ואין לך אפילו זמן לעשות פיפי. כשאתה חוזר הביתה כל מה שתרצה לעשות זה לישון.
אתה סופג המון אבל המון צעקות, קללות וגידופים ועם הזמן אתה תהפוך לבנאדם פחות רגיש לזולת בלי שתרצה בכך אתה תראה בטובת החברה כי ירעילו אותך לזה ולא יהיה אכפת לך לעבוד ולשקר לאנשים
השירות הוא פחות שירות ויותר מכירה. הרצון של החברות האלה זה למכור וכמה שיותר יותר טוב. יש המון המון לחץ. הסביבה החברתית תהיה תחרותית אתך בכל דבר קטן בין אם זה בונוס או מכירה או מי ייצא הביתה קודם. אם מישהו לא מגיע לעבודה זה ממש דופק את כל הצוות ולכן אם אתה באמת חולה נטל ההוכחה עלייך וזה חוסר נעימות מחריד.
כל השכר לא שווה את זה.
פשוט לא אחד גדול.

Delice

New member
תודה על התשובה כריות בחלב

את מכירה עוד עבודות בתחום המכירות שכדאי לעבוד בהן?
אני ממש אוהב מכירות

Peace and Love3

New member
במכירות אפשר לעשות המון כסף

אז אם אתה אוהב מכירות ממש זכית.

אני ממליצה לך גם כן להתרחק כמו מאש מכל החברות הגדולות של הסלולאר\ביטוח\אינטרנט\בנקים וכו'
החברות האלה מקבלות כל אחד, ומתייחסות זוועה לעובד ברמה של למדוד את כמות הזמן שהוא נמצא בשירותים.

במקום זה תחפש מכירות יותר רציניות, בחברות קטנות יותר. למשל מכירה של רכבים, חברות מט"ח\מסחר בבורסה, סטארטאפים וכו'.
במכירות כאלה תוכל בקלות לקבל משכורות של 10-15 אלף.

Delice

New member
הבנתי על בשרי את הקטע של החברות הגדולות

אני עובד בבנקאות טלפונית והם העירו על זה שאיחרתי בדקה(!) מההפסקה(ובגלל עוד כמה סיבות אני רוצה לעוף משם וכמה שיותר מהר)
ועוד זה שהעיר לי היה החונך שאיתי(משמע עובד בגילי שעבד בתור בנקאי ועכשיו מעביר חפיפות לאחרים)
יש לך שמות יותר ספיציפיים של חברות להמליץ לי עליהן? איך בא לידי ביטוי המכירות בסטארט-אפ?

Delice

New member
חוץ מזה

את מכירה את המכירות בבזק במוקד בת"א? איך זה שם?

Peace and Love3

New member
אני לא בתחום של המכירות

אז אני לא כל כך מכירה באופן אישי, אני כן מכירה מהרבה סיפורים של אנשים שעבדו בחברות האלה, מה שגרם לי לחסוך מעצמי את עוגמת הנפש.

אין לי ממש חברות להמליץ לך עליהם, זה בעיקר הרבה מאוד חברות קטנות.
למשל במט"ח, ישבתי פעם עם איש מכירות של אחת החברות, וזה לא כמו אנשי מכירות של סלולאר שמטרידים אותך באמצע הקניון. אלה זה איש מכירות שקובעים איתו פגישה מסודרת במשרד ע"י אנשים שמתעניינים בשירות והאיש מכירות צריך לשכנע אותם באופן סופי ולסגור את העסקה.

זה בערך גם מה שקורה בסטארטאפים - אתה צריך להפגש עם לקוחות פוטנציאליים של החברה (שהרבה פעמים מדובר בלקוחות עיסקיים), ולנסות לסגור איתם את העסקה.

בחברות קטנות כאלה אנשי מכירות טובים הם אלה שמביאים את מרבית הרווחים לחברה, ולכן גם מוכנים לשלם להם בהתאם.

למעלה