מישהו פה עדיין קורא את המנגה?

nomadbl

New member
מישהו פה עדיין קורא את המנגה?

ובמיוחד את הפרק האחרון?!?!? המנגה הולכת להיגמר סוף סוף (כנראה...)!! לא להאמין...
למטה
מירוקו הולך למות, מגטסוהי הולך לאחד את האבן, הכוחות של קגומה לא פועלים... הכמה פרקים האחרונים היו הכי טובים מאז הפרקים עם התינוק של נאראקו (ששכחתי את שמו כבר... חחחח). מה לדעתכם הולך לקרות? (ואגב יש ספוילר באתר של freelance-manga אז אם אתם כותבים משהו משם, תסמנו בספוילר ^^ )

De-Panther

New member
../images/Emo58.gif מעליי ובהודעה שלי../images/Emo9.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מגניב הספויילר באתר שלהם סוף סוף קוהאקו קולט את זה... לקח שנים וכאפרה על סאנגו... איזו נשיקה נתנה למירוקו - לשם שינוי הוא לא תפס לה את התחת

NoriChan

New member
מאיפה אתם קוראים את המאנגה? ../images/Emo135.gif

מאתר איטרנט אומשו..? אם כןם בבקשה תתנו לי קישור אני חייבת לקרוא אותה גם.. [; ד"א, אני ממש לא חדשה, פשוט אני די נטשתי את הפורום והפכתי לקוראת חצי סמויה XD;

איפה אפשר למצוא את המנגה?

לתינוק של נארקו קוראים הקודושי.
אתה יודע מתי יביאו את העונה השנייה?

אתם חוסכים לי את הקריאה XP ../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif../images/Emo122.gif

אין לי כוח לקרוא את המנגה אז אני קוראת את הספויילרים XD;

De-Panther

New member
../images/Emo6.gifמבין אותך - בבליץ' ראיתי..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ממש את כל הפרקים לפי הסדר(וגם ממש אחד אחרי השני והפסקתי רק בשביל לאכול לישון או לצאת מהבית) ואז איפה שנגמרו הפרקים והמשיכה המנגה(פרק 142 של האנימה... זה האחרון שמצאתי... בטח היום או עוד כמה ימים יצא 143... פרק מאתיים ומשו במנגה) התחלתי לקרוא את המנגה ואז אחרי כמה עשרות פרקים התחלתי כבר לחפף וקפצתי לפרקים האחרונים אחרונים - האחרון שמצאתי היה 293

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifרוצה אני ישלח לך אתר שיש בו אנימה

ומנגה של בליץ' קהילת פורמים ממש טובה

De-Panther

New member
לא תודה../images/Emo9.gif ויש פורום בתפוז|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

De-Panther

New member
../images/Emo58.gifמה פתאום מה פתאום!../images/Emo2.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הוא במצב דיי זוועתי אבל לא נראה לי שהוא ימות הוא דמות מרכזית מידיי

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo58.gif אהההה,

כי חשבתי שהיא התכוונה שהוא מת כבר אומשו XD אני ממש מקווה שלא! היא לא יכולה לעשות את זה #$?^<@#<^#$^<

Pooki Looki

New member
אידי מתה בעקרות בית נואשות../images/Emo85.gif

והיא הייתה דמות מרכזית. משמע- הכל אפשרי

lala chan

New member
*O*

מה קרה לשירשור השבוע? כאילו הזה של עבר עבר השבוע וזה.. הפסקנו עם זה? >ניאאאא לא מעודכנת<

lala chan

New member
מה אני? *O*

*מסתכלת לצדדים ומרימה ידיים* לא ידעתי כלום! הרובה לא היה שלי! אהה מה? ~

למעלה