מישהו פה עקב אחרי פליסיטי?

daphne86

New member
מישהו פה עקב אחרי פליסיטי?

תגידו לי אתם, לא אמרו אתמול בפרקים שהיו כי אלנה מתה בתאונת דרכים??? בגלל זה פליסיטי התרחקה מבן והוא בגד בה ובלע בלע בלע כפי ששמתי לב פתאום בפרק האחרון של הסידרה ששודר היום בחתונה של נואל החזירו פתאום את אלנה יחד עם טרייסי לייק WTF??!?! התסריטאים לא קראו את התסריט של עצמם מה נסגר איך פתאום החזירו מהמתים את אלנה... איזה פאשיונרים!

asias1

New member
חחח כן...

ועוד קטע שאלנה בכלל לא היתה איתו, אבל זה עוד סביר. אבל איך לכול הרוחות היא חזרה לחיים????

בשלולית

New member
גם אני שמתי לב לזה...

לרגע כבר חשבתי שאולי אלנה הייתה מתה בעבר ואני מתבלבלת.. בכל מקרה... מממממש אהבתי את הסדרה הזאת! אומנם התחלתי לראות מהעונה השניה אבל בכל אופן, סדרה מהממת!! אני אישית, הייתי מאוהבת בנואל :) נכון שאין עוד עונות?

McYc

New member
חחח זה באמת מבלבל..

חשבתי שאני מדמיינת והיא כמו נואל מתה בעבר ו.. לוידעת... הארבעה פרקים האחרונים היו מדהימים ומרגשים נורא אבל גם מבלבלים... ועוד משו.. היא באמת חלמה הכל נכון? אחרת מייגן הייתה זוכרת שהיא עשתה ת'כישוף.. לא?

shany1233

New member
יכוליות שבזה שהיא שינתה את העתיד

היא גם שינתה את זה שאלנה לא תמות בגללזההיא סלחה לבן והם לא התרחקו, כי בעצם מאז ההלויה הם כולם התרחקו, שליסיטי נסעה ללמוד..אין לי מושג אבל נואל כל כך מדהיםםםם אני פשוט מאוהבת
למה לא ברחת בו!??!?

daphne86

New member
לא נראה לי שהיא שינתה כלום

כי זה לא הגיוני בן עדיין בגד בה בן ביקש סליחה והיא סלחה לו הרי למה פליסיטי התרחקה מבן בגלל המוות של אלנה אז איך היא פתאום שינתה את זה התסריטאים סתומים אין שם שום דבר שהיא שינתה ב"עתיד" כביכול הם ממש דפקו תסוף.. אני אישית לא אהבתי את ארבעת הפרקים הסופים היא התנהגה בצורה מעצבנת במיוחד רציתי לסקול אותה...וגם פאק נו באמת זה סוף הסידרה לא יכלו להשקיע בסוף קצת יותר מקורי מחזרה לעבר ואז כשהיא מתעוררת זה בעצם הכל היה חלום אחד גדול... מאוכזבת מאוד! חוסר יצירתיות!

למעלה