מישהו פה פגש את כוכבי המחזמר?

פיבי 92

New member
מישהו פה פגש את כוכבי המחזמר?

אם פגשתם מישהו את מי פגשתם? אני פגשתי את מיכל ואמיר! כשהייתי במחזמר

m o r s h

New member
כן אני פגשתי.. כולם כאן כמעט פגשו

ומי שלא פגש או ראה נעזור לו חח

אני רוצה לפגוש את מיכל../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif

חולה על האישה הזו

yellow cheese

New member
אני ראיתי את אמיר אלפיי פעמים.

ככה זה כשאת גרופית לשעבר שעוקבת אחריו לכל חור
חח.. ואת מיכל אמדורסקי ראיתי ב"במה המרכזית" כשהיא יצאה מהאולפן.
יפהפייה.

aMiRi GiRl

New member
אני גם..........

פגשתי את אמיר גם המון פעמים ! בחצי השנה האחרונה אני רוא האותו כל חודש!!! ואת מיכל פגשתי 3 פעמים.. :) עוןד מעט 4.... :)

אני לא פגשתי את השחקנים איך אפשר?

היי אני הייתי במרי-לו ולא פגשתי את השחקנים.איך אפשר לפגוש אותם למישהו כאן יש קשרים בהבימה או עם המאבטחים?זה החלום שלי לפגוש אותם פנים מול פנים מאחוריי הקלעים אם אפשר בבקשה תעזרו לי.

mary lou

New member
אפילו לא צריך קשרים ../images/Emo13.gif

כל מה שצריך זה לפני או אחרי ההצגה (בערך שעתיים לפני/ ישר אחרי ההצגה) לגשת לכניסת האומנים של "הבימה", השחקנים יוצאים משם וככה אפשר לפגוש אותם... (זה כזה ליד הכניסה לבימרתף... איפה שהמוניות
) מה שכן, אם את בהופעה מהבצפר או משהו, או סתם הצגה עם המון אנשים שבאים לכניסת אומנים הנ"ל, לא מובטח שיב"ז ואפ"ג (וכל מיני אחרים
) יצאו משם.. בהצלחה

m o r s h

New member
מחזק את דבריה של יעל חח

חוץ מזה שעכשיו יהיהו הרבה מםגשי פורום ויש לפעמים גם מפגש מעריצים איתם אז אפשר לבוא..

תודה אני אנסה את זה ../images/Emo140.gif

לא בטוחה שיצליח לי כי אני בטוחה שעוד הרבה אנשים חושבים כמוני ובאים לכניסת האומנים והשחקנים לא בדיוק בראש שלהם לפני ההצגה שהם במתח או אחריה שהם שפוכים מעייפות לחייך לכולם להצטלם וכו' אבל תודה בכל מקרה אני מקווה שהפורום יגדל ויהיו מפגשים אולי גם נצליח לארגן איזה מפגש מעריצים עם השחקנים כי אני מאוד הייתי רוצה.

yellow cheese

New member
האממ..זה עובד.

מנסיון. היינו עושות את זה כשאביב היה מופיע ב"ברווזון המכוער" בבימה. אני אישית פגשתי אותו 5 פעמים בתק' הברווזון. אפילו באחת השבתות ראיתי אותו שם
היה משעשע.

למעלה