מישהו פה קולט את סטאנלי ?!?

Moris777

New member
מישהו פה קולט את סטאנלי ?!?

אני לא אשכח את הפרק שהוא צועק ומאיים על ראיין אחרי שהבת שלו מלפרטטת אתו בחדר קפה. כמו שראין אומר "זה אחד הרגעים המפחידים ביותר שהיו לי בחיים "..

mikmik000

New member
קולטים, קולטים ../images/Emo3.gif

אחת הדמויות האהובות עלי
כבר סיכמנו כאן שדמויות המשנה הן אחד הדברים הכי גדולים בסדרה, ולדעתי סטנלי הוא אחד מהדמויות משנה הגדולות האלה [ביחד עם אנדי, קריד, טובי וקלי]. הקטע הזה באמת היה ענק
מצחיק שהוא הבנאדם הכי רגוע במשרד, אבל כשהוא מתעצבן? כולם מפחדים ממנו. P:

afterglow1

New member
סטנלי - דמות ענקית

הקטע שציינת הוא אכן אחד האהובים עלי בנוגע לסטנלי... כמו כן, הקטע שבו הוא מספר על הטוסטר שהוא קנה לפאם לחתונה גם היה קורע (כאילו, למי אכפת שיש לך 2 טוסטרים? ביג דיל!) או הקטע שבביץ' גיימס הוא התחיל לאכול את הנקניקיות כשהוא הבין שמי שינצח בתחרות יהיה בתפקיד של מייקל. אה! והכי מצחיק הוא כשמרטין מסטנפורד רק הגיע ועשה לו מן קטע כזה של אחווה בין אפרו אמריקאים וסטנלי גילגל את העיניים בזלזול...

dan the man

New member
עוד קטע טוב

כשהוא מדבר כל כך בהתלהבות ב"מאפין דיי" חח שהיום הזה הופך את כל הימים החאירם לשווים את זה

dan the man

New member
כן חח...

כשבסוף עוד מראים את סטנלי אומר שיש עוד 364 ימים עד הפרצל דיי הבא חח

yaeloola1

New member
עוד דבר שמצחיק בסטנלי

שהוא ממש לא שם על מייקל... מייקל מארגן כל מיני ישיבות והוא תמיד בא עם החוברת תשחצים שלו ... והגלגולי עיניים שלו...

TheLost

New member
../images/Emo45.gif זה מה שעושה את הדמות

נדמה לי שסטנלי הייתה הדמות הראשונה מהדמויות המשניות ששמתי לב אליה. הוא פשוט ענק (תרתי משמע
)

F r e c k l e s

New member
אני הכי אוהבת את הסצנה המחוקה מ305

שהוא יושב עם מייקל והם אוכלים את הפרטזל Michael: What makes them so good? Stanley: I do not know. Michael: I mean, they're just dough twisted up with some candy. They taste so good in my mouth. Stanley: That's what she said. [Stanley and Michael both laugh]

למעלה