מישהו פה ראה את המיני פרק שיצא אתמול?

מישהו פה ראה את המיני פרק שיצא אתמול?

יצא אתמול מיני פרק של דוקטור הו, כפי שאתם יודעים יהיו 4 ספיישלים השנה כולל הקריסמס, ועוד ספיישל קריסמס שיהיה בדצמבר 2009 ואז באפריל 2010 תתחיל העונה ה5. אז, מידע על המיני פרק: |הלינקhttp://www.david-tennant.com/||סלינק| זה כתוב מתחת לידיעה שדייוויד מועמד לטקס פרסי הילדים. מישהו ראה? אהב? לא אהב? מה דעתכם? אני נהניתי מכל רגע, אמנם זה היה רעיון מאוד מיוחד ויש כאלה שיגידו: WTF? אבל אני אוהבת להסתכל על דייוויד עושה פרצופים ומאה אלף הבעות בסצנה. מי שרוצה פה סקרינקאפס של המיני פרק, ויש לי ממש טובים והרבה יותר מזה שיש באתר, אז מוזמן להוסיף אותי במסנג'ר, ואני אשלח לתיקיית שיתוף...

XUXA141

New member
משהו קצת מוזר..

הקטע המדובר הוא בן כ6 דקות ונקרא music of the spheres. זה מסתובב בכל מני מקומות באינטרנט. מצד שני, באתרים מסוימים אחרים כתוב - Episode 14 - The Day it starts all over again ואת זה דווקא עוד לא מצאתי. (לפחות לא לצפיה ישירה). לגבי ה"מוסיק" זה נראה לי כמו חלק מהקונצרט השנתי - נדמה לי שלצדקה.

נראה לי שהפרק שאת מתכוונת אליו,

414, יהיה בחודשיים הקרובים, הוא עוד לא שודר. אני לא יודעת על התאריך המדויק, אבל זה מה ששמעתי. נדמה לי שהוא זה שיהיה הספיישל של ילדים במצוקה כי תמיד מציינים אותו כפרק ה14 והספישל הקרימסמ כלמשל 500 (200, 300, 400). ואל תשכחו, למי שיש פה BBC1/2 (או מבין במותרות הרשת
), ישודר בנובמבר המיני דרמה "איינשטיין ואדינגטון" עם דיוויד. אני בטוח מתכוונת לראות את זה. P:

Tristana

New member
עדיין לא, אבל...

...הורדתי ואראה בהזדמנות. תודה על ה-heads up, לא ידעתי שהוא בכלל קיים...

Yaki J

New member
קחו בחשבון שהוא באיכות איומה

משום שהוא ריפ מהאתר של הBBC. אני מניח שכשזה ישדור בטלויזיה האיכות תהיה טובה יותר (ובטח יופיע בDVD של עונה 4).

למעלה