מישהו פה ראה את הסרט

cool fairy

New member
מישהו פה ראה את הסרט

הדרך לשם של מרי קייט ואשלי? אחלה סרט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

מוזר דווקא אותו הביאו לארץ עם...

תרגום שזה הסרט הכי חדש שלהן ואת שאר הסרטים חוץ מגול כפול פספורט לפריז אבא משתדך ומותק הילדות התחלפו אלו הסרטים היחידים שאפשר לרכוש בוידיאו איזה יופי שהביאו גם את להגיע לשם עם תרגום אני קונה אותו היום חבל שלא הביאו עם תרגום את חופשה בשמש למרו שערוץ הילדים ישדר אותו והייתי רוצה גם לראות את צרות כפולות ומכופלות מישהו ראה את הסרט? זה נשמע סרט חמוד

תשובה

יש אותו בבלוקבסטר עם תרגום אבל זה רק להשכרה אז יש לי שתי וידיואים אז אבא שלי מקליט לי אותו איזה כיף!

Nomero Uno

New member
אני ראיתי

אחרי הורדה של שלושה ימים (עם אינטרנט מהיר) סרט נחמד אבל לא יותר יותר מדי דברים לא מציאותיים

cool fairy

New member
לקחתי אותו

בבלוקבסטר בהרצליה! (וידאו) דווקא סרט נורא נחמד ממליצה בחום!

taltoli

New member
עם תרגום!?

אני קניתי אותו לפני איזה חודש ואין לי תרגום נו טוב לא נורא סרט חביב והכל בגדים מהממים אבל יש הרגשה שהסוף נקטע קצת ממש אהבתי את הסרט אבל היו צריכים להמשיך אותו עוד....סוף חרא הקיצר

איידס??

איי די אס אל בשפת על פשוטה או אפילו יותר פשוט כמו שאמרת, adsl... גם לי ובואו נגיד ככה, שכחו מלמצוא אותו, זה יותר קשה ממה שאתם חושבים...

הסרט מספר על

שתי בנות שקיבלו רישיון נהיגה ומחליטות לעשות טיול קטן (אני לא מגלה לאיפה- הפתעה!) הן ועוד שתי חברות ושלושה בנים כל הזמן מפספסים את ההזדמנות לנסוע (תקר בגלגל, פיספוס מקומות בטיסה וכ´ו) בסוף לאחר המון פישולים הן מצליחות להגיע ליעד! אבל הן מפספסות את ה...... (אנ´לא מגלה) הם נורא מתבעסים אבל לוקחים הכול בסבבה הם שוחים עושים סקי ופוגשים כל מיני סליברטי... קיצר סרט מאוד נחמד ועם הרבה הפתעות * צפייה נעימה...*

למעלה