מישהו פה ראה "גבירתי הנשיאה?"

Ambious

New member
מישהו פה ראה "גבירתי הנשיאה?"

אני לא יודע אם זה משודר ביס (הבנתי שכן) כי יש לי הוט
אבל מישהו יודע אם התכנית הזאת שווה משהו? אם זה באותו סגנון או דומה לבית הלבן? אם זה טוב בפני עצמו?

ראיתי. סתמי להפליא

זו סדרה דומה ושונה. היא דומה כי היא עוסקת בפוליטיקה מנקודת המבט של הבית הלבן, ואין הרבה כאלה. היא שונה כי היא משעממת, נטולת חוש הומור ובקיצור - גברתי הנשיא לבית הלבן זה כמו האנטומיה של גריי ל-ER, מעין סואפ משודרג עם רקע פסאודו-מקצועי. [אגב, האנטומיה של גריי סואפ חמוד להפליא, שלא יהיה למישהו ספק, אבל היא רחוקה מלהיות ברמה של ER בעונותיה היא ראשונות]

AnnabeI Lee

New member
היא גם מעצבנת כי

היא מנסה להתחבב על הצופים ולא עושה שום דבר ראדיקלי. כלומר הצורה שבה הנשיאה הגיעה למעמדה הוא כי היא היתה סגנית לנשיא שנפטר, בבית הלבן אם היו מציגים נשיאה (לא שזה לזכותם שהם לא הציגו אחת) היא בטוח היתה נבחרת בעצמה. בעצם עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני לא בטוחה לגמרי שזה מה שהיה קורה אבל זה, בכל אופן, מה שעצבן אותי מההתחלה ב"גברתי הנשיאה".

Ambious

New member
../images/Emo45.gif הבנתי, תודה. אשקיע את זמני במשהו אחר

buffgirl

New member
זה היה יכול להיות טוב, היה לזה לפי

דעתי המון פוטנציאל, אבל הסידרה פשוט משעממת, אין מה לעשות. הפרק הראשון, זה שאמור להאיר אותך עם הרושם הכי טוב ולגרום לך לצפות בסידרה באופן קבוע נורא שיעמם אותי, ושאר הפרקים היו סתמיים להפליא. בו ושם היו להם הברקות אבל אני לא ממש עקבתי.

אריאל2005

New member
ראיתי את הפרק הראשון

לא מי יודע מה. כמו שכבר נאמר כאן, זה די מאכזב שהיא נהייתה נשיאה רק בגלל שהנשיא לא יכל לתפקד..

למעלה