בתכל'ס סדרה לא רעה למרות שהיא כמובן לא מתקרבת לקרסוליים של יצירות מופת אמריקאיות כמו LOST או 24 (הסדרות שאני ראיתי, אולי יש טובות יותר) אבל קשה לי להישאב בגלל שכל הזמן יש שם פזילה לבגידות .... זה עושה לי לא טוב בבטן
לא משנה מתי אני נפגשת ועם מי תמיד השיחה עוברת לעספור שלא נדבר על זה שיש להם כבר מילון מושגים משלהם שתפס יותר מארץ נהדרת אפילו... בכל אופן, אחלה סדרה! יוצרת אחלה מתח. והיופי שלה זה בפשטות, לא חייבת להיות כמו הסדרות האמריקאיות כדי להקסים.. ובקשר לקטע עם הבגידות לירן.. אולי די להיות יפה נפש????? כולה סדרה
יש לי הרגשה שיש שם הרבה אלימות,כמו הבורר (גם את עספור וגם את הבורר ניסיתי לראות והחזקתי רבע פרק בשניהם) האמת לא מבינה איך כל האנשים נכנסו לזה, מה יש בעספור בכלל? זה הרבה אלימות לא?
זאת כולה סדרה!!! למה להיות יפי נפש בכוח?! וכן, יש שם אלימות אבל זאת לא סדרה על אלימות זאת סידרה שהיא מצחיקה ועצובה ומרגשת ומותחת ומרתקת ומעניינת ויש שם הכל מהכל... בגלל זה היא כל כך ממכרת!!
יותר מדי מהפרק הראשון אבל אם את אומרת לי על הבורר שאני יפת נפש על זה שלא המשכתי אחרי שבפרק הראשון מראים איך הורגים שם בן אדם ואיך הם באים אחכ ל"בורר" וכל האווירה ההיא שהיתה שם אז אני בכיף מסכימה להיות יפת נפש ...
כמעט כמו עספור ואין פה מה להיות יפי נפש! זאת סדרה! זה כולה טלוויזיה עובדה שהסדרות האלה כל כך מצליחות יש שם עלילה מותחת, שחקנים מעולים, הומור במינון הנכון זה כבר לא להיות יפי נפש זה סתם לבאס לעצמך...
לא לכולם נוח לראות הכל. כמו למשל שאנשים לא אוהבים לראות סצינות רפואיות מפורטות בסגנון ניפ/טאק או סצינות מין בוטות, ככה לא כולם רוצים לראות סצינות אלימות...