מישהו פה שאל על מסך כחול

edddie

New member
מישהו פה שאל על מסך כחול

ןיש לי שאלה יש לי קיר בצבע כחלת אפשר להישתמש בפונקציה הזאת עליו???? איך מתשמשים בפונקציה ממה שהסברתם קודם לא הבנתי כלום

edddie

New member
זה מיתיחס ל PREMIERE 6.0

ועוד שאלה נגיד יש לי קטע שהוא לא מחולק אפשק לחלק אותו?????

כן, אפשר- אבל זה לא בטוח יצא../images/Emo16.gif

בצורה טובה מדיי.
ניר

MaSTeRLou

New member
כמו שתואר בשירשור ההוא

ממש זה רק שבמקום בד, יש קיר. אני מתאר לעצמי שהגוון לא אחיד ב100%, ואם יש קילופים בקיר הם בטח לא מוסיפים, אבל תנסה, לא יעלה לך שקל.

אפשר לעשות כרומה עם כל צבע

בתנאי שיהיה אחיד ושלא יהיו צבעים זהים על הסט. האיכות לא מובטחת בצבעים שאינם כחול או ירוק...

GGOODD

New member
אני לא מחבב כרומה...

אלא אם הוא באמת הכרחי לצילומים מורכבים, אז סבבה, אבל לשימוש כרקע זז כסוג תוכניות כמו "הוגו" וכאלה, אני לא אוהב את זה... זה זול כזה. אני כמובן שלא מדבר על שימוש בכרומה לצילומים הדורשים הלבשות של רקעים לצילומים מורכבים.

MaSTeRLou

New member
לרוב זה יוצא די חובבני ומלאכותי

אבל עצם הנסיון עצמו שווה את זה

GGOODD

New member
עבדתי פעם במגזין

שעבדתי בו עם כרומה, ניסיתי את זה... ואפילו שמתי רקע ממש מגניב מאחורה, אבל זה לא כמו הדבר האמיתי!!! אז וויתרתי על הרעיון...

MaSTeRLou

New member
אני עדיין עובד עם מגאזין

ואחרי כמה השתעשויות עם הכרומה פסלתי את זה מראש לצילום. מצלמים רק בחוץ, ותמיד יוצא יפה.

MaSTeRLou

New member
טוב זו לא ממש עבודה...

אלא התנדבות... בחודש-חודשיים האחרונים כבר לא כ"כ, רק איזה קליפ פה-שם, בגלל בצפר... אני ביולי בן 18 ואני מתנדב "כפר-ורדים באוויר", אם שמעת (סביר להניח שלא), איזה 3-4 שנים..

GGOODD

New member
אני לא שמעתי...

אני בכיתה ח' וט' עשיתי מגזינים, מאז כבר עברתי לעבודה מקצועית יותר, אני בן 18 גם כן... עשיתי מגזין לבדי, בשם "מבט לכוכבים" מגאזין מושקע ביותר, קיבל הרבה תגובות מעולות
בהצלחה!

MaSTeRLou

New member
פששש..

ספר ספר נשמע מעניין יש לך כבר resume שלם לפי איך שאתה נשמע

GGOODD

New member
תראה...

יש לי מספיק עבודות הפקה שעשיתי בעבר, לא היו נותנים לסתם אחד לנהל פורום הפקת וידאו? לא? סתם... זה נשמע קצת כמו התרברבות, לא התכוונתי! יש פה חברה הרבה יותר מקצועיים ממני ועם הרבה יותר יידע ונסיון ממני. אני עבדתי במספר מסגרות, החל מערוץ קהילתי כפי שציינתי ועד לעבודות ב"טבת סרטים" - עיר ערוץ הילדים. וגם ברדיו האינטרנטי wfm והפקות וידאו ל"יס" ועוד עבודות... אבל אני לא אפרט יותר מידיי, אני רק אציין שיש לי קצת ניסיון בעיקר בהפקה, פחות טכני מפורט... כלומר אני מבין בצורה טובה מאוד במערכות עריכה רבות (ערכתי באיזה 5-6 מערכות) ואני מבין גם ברוב סוגי המצלמות האנלוגיות והדיגיטליות... אבל להיכנס לתוך התפריטים של תוכנות והמרת קבצים וכרטיסים דיגיטליים זה לא דבר שאני בקיא בו במיוחד... אני יותר יכול לסייע בקטע של ההפקה עצמה, כיוון שבמקצועי אני מפיק ואני יכול לענות לכל שאלה לגבי הפקה בפועל! זהו פחות או יותר, נראה לי...

MaSTeRLou

New member
אחלה, נראה לי שאני אעזר בך בקרוב

קצת בענייני הפקה..
אני הגעתי לתחום בכלל מכיוון המחשבים, ולאט לאט למדתי לאהב את העדשה (אפילו יותר מאת המחשב!) וכל מה שסביבה. אחרי זמן קצר נכנסתי גם לקטע של העריכה.

למעלה