מישהו פה שיחק את ה-ASSAIN CREED החדש???

semes100

New member
מישהו פה שיחק את ה-ASSAIN CREED החדש???

הבנתי שיש בו פגמים טכניים ממש (בשני המשחקים שיצאו- גם ל-PS3 וגם ל-PS4)...נתקלתם בהם?

evilplate

New member
לגרסת הפס3 לא שמעתי שיש בעיות טכניות

אבל הוא כן נחשב לבינוני יחסית.
גרסת הפס4 יצאה במצב טכני נוראי אבל מאז יצאו 4 פאטצ'ים שכבר סידרו את רוב הבעיות, זה עדיין לא מושלם והמשחק לא רץ על 30 נעול אבל הבנתי שזה הרבה יותר טוב וזה שחיק אם אתה לא רגיש במיוחד, רוב הזמן זה על 30.

magal101

New member
יש הרבה מאוד שמרגישים בבעיות ב-30

פוגם מאוד בחווית המשחק

evilplate

New member
לא הבנתי

אתה אומר שיש אנשים שמפריע להם שמשחק רץ על 30?
כי אם זה המצב אצלו אז מצטער להגיד לו, כדאי לו מאוד להפטר מהקונסולה שלו ולקנות PC כי 30 FPS בעולם פתוח הוא לא הולך לראות הרבה על הקונסולה שלו אם בכלל (מחוץ למטאל גיר), עזוב עולם פתוח, גם כל הסגנונות, במשחקי AAA לרוב משחקים על 30 בקונסולות אין מה לעשות, עכשיו עוד יחסית יש לא מעט משחקי 60 אבל ככל שיתקדם הדור סביר להניח שהם יתמעטו יותר ויותר, באופן כללי אני חושב שמי שרגיש מאוד ל FPS לא צריך לקנות קונסולה.

semes100

New member
FPS זה פריים פר שניה, נכון?

אבל איך אפשר לדעת כמה יש לך? אם יש לי PS3 ואני משחק עכשיו Assain creed Black flag, אז
באיזה FPS אני משחק?
דרך אגב, אם אני קונה PS4, אתה ממליץ בינתיים לא לקנות את האאסיסן החדש, לחכות עוד קצת או שאפשר לקנות לדעתך?

evilplate

New member
כן. אין לך אישית איך לדעת

אתה רק יכול להרגיש אם יש לך עין לזה, מי שיכול לאמר לך אלו אתרים עם כלים שמודדים את זה כמו Digital Foundry.
אני מתאר לעצמי ש AC4 על הפס3 רץ על 30 עם נפילות, אם אתה לא מרגיש שה FPS לא יציב אז אתה יכול להיות מבסוט כי במקרה הזה בורות היא ברכה :)
&nbsp
על הפס4 AC4 למשל רץ ב 30 פריימים נעול ללא נפילות, UNITY לעומת זאת פחות יציב, בהתחלה הוא רץ נורא והיו לו המון באגים, עכשיו המצב השתפר אחרי שהוציאו לו תיקונים, אם AC4 מרגיש לך חלק על הפס3 אני משער שלא תהיה לך בעיה עם UNITY על הפס4.
&nbsp
בקיצור מבחינת ביצועים אני חושב שלא תהיה לך בעיה עם UNITY על הפס4 (ואני לא חושב שעוד ישפרו את הגרסה מבחינת ביצועים אם לזה אתה מחכה), מבחינת איכות המשחק זו שאלה אחרת, הוא שונה מאוד מ 4 שאתה משחק עכשיו, יש פה מישהו שמעריץ את הסדרה שאומר שהוא לא משהו, אולי כדאי לך לקנות אותו כשירד במחיר אם אתה לא רוצה להסתכן.

evilplate

New member
אבל יש לך קונסולה

מה אתה משחק פחות או יותר רק משחקי מכות עליה?
&nbsp

statrix

New member
כא ...

4 \הבוקס החדש עוד לא הבאתי
מחכה שיצא טקן 7 מורטל ...

semes100

New member
אבל במה זה מתבטא ב-Assain creed?

בקטעי הוידאו שהם קופצים אם זה מתחת ל-30 או מתחת ל-20 פרימים לשנייה, במשחק עצמו-
אני פשוט לא רואה איך זה יכול להתבטא...(זה לא משחק שיש בו קטעי וידאו מועמסים)

evilplate

New member
זה מתבטא בהאטות

אם אתה מרגיש שהמשחק לא רץ חלק אז זה נובע מ FPS נמוך רוב הסיכויים, שוב אתה כנראה פשוט לא מבחין בזה וזה מצויין, אני לא חושב שיש מישהו ששמח שהוא מבחין ב FPS נמוך או בפגמים בגראפיקה וכו'.

evilplate

New member
הנה דוגמא יחסית קיצונית שתמחיש לך את זה

ככה AC UNITY רץ בחלק מהמקומות במפה בהשקה לפני שתיקנו אותו.
אתה יכול לראות איך המשחק מגמגם בצורה קשה וממש קופא לפרקים, זו דוגמא קיצונית מאוד שנבעה מכשל טכני של המפתחת, בדר"כ גם במשחקים שרצים על FPS נמוך זה לא בולט עד כדי כך וזה הרבה יותר עדין אבל רצית לראות איך זה יכול להתבטא...

semes100

New member
נוראי...ממש לא נראה לי שחיק

ב-BLACK FLAG יש מידי פעם עצירות קטנות ופעם אחת או פעמיים המשחק נתקע בעקבות בעיה באיזור מסוים, אבל סהכ בסדר...
(אבל המשחק לא כזה מלהיב כמו הקודם). אתה אומר שתקנו את זה ועכשיו זה בסדר? (מה שברור שהבעיה היא במשחק ולא בקונסולה?)

evilplate

New member
מה שהבאתי זו דוגמא קיצונית

וכן תיקנו את זה, גם בלאק פלאג לא רץ לך יציב על 30 אבל לא הרגשת את זה כי הוא לא באמת קופא כמו בדוגמא שהבאתי אלא המשחק רץ כאילו בהילוך איטי, אם אתה לא שם לב לזה במיוחד גם UNITY יהיה לך בסדר.

Megalomaniac911

New member
גרסת ה- PS4 עדיין לא ממש שחיקה

שום בעיות הם לא תיקנו, הם תיקנו אולי באגים ובעיות חיבור לשרתים אבל המשחק עדיין רץ כמעט אותו דבר.. ממוצע 20 FPS.
אולי בפאץ' הבא זה יסודר, אבל קשה לי להאמין. המשחק שבור לחלוטין מהיסוד.
&nbsp

evilplate

New member
נראה לי שההגדרה שלך לשחיקה

בתור שחקן PC היא קצת קיצונית מדי לרוב האנשים, DF אומרים שהיא השתפרה בהרבה ולמרות שלא מושלמת עושה רושם שבמצב שחיק לשחקני קונסולות שרגילים לכך שמשחקים לא רצים מושלם.
אתה מדבר פה על מישהו שלא יודע מה זה FPS ואיך זה מתבטא למרות שהוא משחק על הפס3 משחק שבטח נע סביב ה 25 FPS בממוצע, אני בטוח שבשבילו UNITY יהיה שחיק בלי בעיה. לא צריך להגזים.

evilplate

New member
לא ממש

ברעיון הוא נע סביב ה 30 אבל לא באמת מצליח להשאר על 30 ברגע שאתה ננכס לסביבות יותר מורכבות, הנה תראה בסרטון הבא בצד ימין של הפס3 ברגע שהוא נכנס לעיר איך הפריימרייט נראה.

יורד אפילו עד ל 18, רץ רוב הזמן סביב ה 24-5, כשאתה בשטח יחסית "מת" בלי סביבות מורכבות והרבה תושבים שמסתובבים אז המשחק רץ בסדר.
UNITY על הפס4 יורד למספרים הללו בעיקר באיזורים עם כמות ענקית של קהל, אבל סכ"ה רוב הזמן הוא עכשיו רץ על 30 ואם לא הרגשת את הנפילות ב AC4 זה גם לא יפריע לך ב UNITY.

semes100

New member
ההשוואה היא ל-xbox360, זה אומר שעשו את המשחק יותר טוב

בשביל הקונסולה של מיקרוסופט או שהיא פשוט יותר טובה מ-PS3 וההבדל נראה גם בשאר המשחקים?

evilplate

New member
הפס3 קונסולה מסורבלת הרבה יותר לפיתוח

באופן כללי רוב המשחקים למשך רוב הדור רצו בצורה עדיפה יותר על ה 360 בגלל זה, יכול להיות שגם מבחינת כח יש ל 360 יתרון קטן אבל זה פחות ברור כי לכל קונסולה יתרונות וחסרונות משלה וגם אם למישהי מהן היה יתרון מהבחינה הזו הוא לא היה מספיק מוחץ כדי שיהיה הבדל מהותי ביניהן.
&nbsp
מה שבטוח זה שבמשחקי מולטי פלטפורם הסרבול של הפיתוח על הפס3 פגע בה ולכן לרוב גרסאות ה 360 היו עדיפות.
היה הרבה יותר קל לנצל את ה 360 והחומרה הקלה יותר לפיתוח שלו מאשר את הפס3.

למעלה