מישהו פה שכח משהו השנה...
U u r i el New member 15/8/13 #2 אין מצב. החלטתי לא להכעיס אותך. כמו כן החלטתי לוותר על הרצאתו הקבועה של ריקי שכל העסק מיותר.
U u r i el New member 16/8/13 #6 תחליט מה עדיף לך אכזבה ללא סיבה מוצדקת או רוגז ללא סיבה מוצדקת. שכחת שכמעט הרבצת לי ? ע"פ הזמנתך אנהג בשנה הבאה.
תחליט מה עדיף לך אכזבה ללא סיבה מוצדקת או רוגז ללא סיבה מוצדקת. שכחת שכמעט הרבצת לי ? ע"פ הזמנתך אנהג בשנה הבאה.
I iricky New member 16/8/13 #4 פעם מישהו לימד אותי שכל 19 שנה נפגשים התאריך העברי והתאריך הלועזי. והנה השנה בדיוק 19 שנה ו-18 לאוגוסט נופל על י"ב ולא על י"א. יש הזבר?
פעם מישהו לימד אותי שכל 19 שנה נפגשים התאריך העברי והתאריך הלועזי. והנה השנה בדיוק 19 שנה ו-18 לאוגוסט נופל על י"ב ולא על י"א. יש הזבר?
I iricky New member 16/8/13 #8 עקרונית שמונה שווה לשמונה לפעמים יוצא ששמונה שווה לתשע. מה זה "עקרונית"? מתלכדים או לא מתלכדים? תשובה - לא מתלכדים. לפעמים יוצא שהם מתלכדים אבל זה מקרי.
עקרונית שמונה שווה לשמונה לפעמים יוצא ששמונה שווה לתשע. מה זה "עקרונית"? מתלכדים או לא מתלכדים? תשובה - לא מתלכדים. לפעמים יוצא שהם מתלכדים אבל זה מקרי.
ס סינתטית אפריורית New member 16/8/13 #14 העברי שלי היה בב' באלול, אז לא אהיה פולנייה הארד ואומר על זה שבכלל לא זכרתם. על הלועזי כמובן שחל היום.
העברי שלי היה בב' באלול, אז לא אהיה פולנייה הארד ואומר על זה שבכלל לא זכרתם. על הלועזי כמובן שחל היום.
I iricky New member 16/8/13 #13 רגע, זה עוד לא מאוחר עדיין לא הגיע מחר, כי זה ממש היום...יום...יום, יש לי יום יום חג, יש לי חגג יום יום... יום הולדת שמח לך היום , שתהיי גדולה, ותהיי גיבורה, ותהיי חזקה, שלום גברתי המלכה, היכן היית ומה עשית?
רגע, זה עוד לא מאוחר עדיין לא הגיע מחר, כי זה ממש היום...יום...יום, יש לי יום יום חג, יש לי חגג יום יום... יום הולדת שמח לך היום , שתהיי גדולה, ותהיי גיבורה, ותהיי חזקה, שלום גברתי המלכה, היכן היית ומה עשית?
ס סינתטית אפריורית New member 16/8/13 #15 ריקי זה היום, היום, טודיי, אג'ורדווי, הויטה. מה לא ברור? תודה, תודה, באמת לא היית צריך. התגעגעתי, אז באתי. מרגוע לנפש ולמסלול המהיר.
ריקי זה היום, היום, טודיי, אג'ורדווי, הויטה. מה לא ברור? תודה, תודה, באמת לא היית צריך. התגעגעתי, אז באתי. מרגוע לנפש ולמסלול המהיר.