מישהו פה שמע על BACKLIFE ?

קישקוש

New member
אני..

במכון שלנו ישנו מכשיר בק-לייף. מה את רוצה לדעת עליו? אם את רוצה לשאול לגבי יעילות- אז התשובה שלי היא שעדיין לא מצאתי תשובה מדויקת. ישנם אנשים שהבק-לייף עושה להם תחושה טובה מאד וישנם אנשים שהמכשיר לא עושה להם כלום. ואפילו פעם היה אצלי בחור צעיר (33) שסובל בד"כ מכאבי גב תחתון וביקש לנסות את המכשיר (ביום ללא כאב גב) ומיד לאחר מכן הוא הרגיש כאבי גב די חזקים.. צריך לנסות. יש להם אתר, אבל אני לא מצליחה להעלות אותו. נסי אולי יותר מאוחר..
 

חבצלת3

New member
חן חן על התגובה

מה שכתבת זה מה שרציתי. רציתי לשמוע מנסיונם של אנשים שניסו את המכשיר. אז תשובתך ביעסה אותי :) כי קיוויתי שלכולם הוא יעשה טוב, אבל תיארתי לעצמי שזה לא יהיה מכשיר פלא אחרת המכשיר היה הרבה יותר מפורסם. תודה.
 

קישקוש

New member
עוד תשובות.

המכון שלנו הוא מכון פיזיו' של "מכבי שרותי בריאות", כך שאת לא יכולה לבוא סתם לנסות.. צר לי. מה שכן, אני יודעת שהם מאפשרים להשכיר את המכשיר כך שאת יכולה לקחת אותו לזמן קצר ולנסות, ורק אח"כ להחליט אם את רוצה לקנות אותו או לא. אז אולי זה יוצא טיפה יותר יקר, אבל את יודעת שאת לא סתם מבזבזת כסף... בהצלחה!
 
למעלה