מישהו פה??

shirely

New member
מישהו פה??

יש לי שאלה... אני אמורה ללמוד למבחן סוף שנה שיש לי מחר ולא ישנתי טוב הלילה והכרחתי את עצמי לקום כדי ללמוד כי עוד לא למדתי, ואני מרגישה זוועה, עייפה פחד, הצוואר כואב, כל הידיים רדומות, יש לי בחילה... אני חייבת אבל ללמוד וללכת לישון וללמוד מאוחר זה לא פתרון גם כי יש לי הרבה ללמוד וגם כי אז מחר במבחן עצמו אהיה עייפה וזה גם לא טוב... יש כדור שעוזר מיידית לכאב? אחותי אמרה לי ויוקס - זה מומלץ?

שירלי, אל תתחילי עם כדורים

סוכר ממריץ ומעורר - קחי ממתק, כרסמי משהו תוך כדי לימודים שתי משהו - שוב,מתוק יכול להתאים קומי ועשי פעילות גופנית כלשהי (בעדינות) הפעלת הגוך מעוררת בגלל הזרמת אדרנלין. לכי הלילה לישון מוקדם!! ואפילו עשי מעט מדיטציה ובקשי מגופך לקום מחר ערני, נינוח ונעים (רק מילים חיוביות)

עוד פטנטים: רשמי את מה שחשוב.

פשוט כתבי את הדברים. כדי לכתוב את חושבת על מה שאת כותבת (לא להעתיק אוטומתית) את מאפשרת למוחך לזכור את החומר באמצעות יותר מחוש אחד. דברים חשובים באמת את יכולה לחבר מהם שיר

shirely

New member
תודה על העצות הנפלאות!

האמת - הלכתי לישון. לא הייתי מסוגלת. קמתי עכשיו אחרי שעה וחצי של שינה. כמובן שזה לא עזר הרבה, אבל עכשיו אני אכין לי שוקו חם לשתות ואקח משהו מתוק ונראה לי יהיה קצת יותר טוב. אני אגב באמת כותבת את מה שאני צריכה לזכור, אני מוצאת שזה עוזר לי הרבה! מקווה שהזמן הקצר יספיק לי ושאשן טבו הלילה לקראת מחר... מזל שאין לי מבחנים למעט זה ועוד אחד שאני לא צריכה ללמוד אליו כלום (זה כי הפסקתי ללמוד בעקרון הסמסטר...) המון תודה!!!! ערב נהדר לך ולכולם!

למעלה