מישהו פה

shanibi

New member
אני ../images/Emo79.gif ../images/Emo42.gif

והתזמורת שלנו אבל לא בתחרות כי ניצחנו שנה שעברה, אלא בקונצרט לפני (ואם אתה יודע מי ניצח אז תדע מאיפה אני...) אגב, מאיפה אתה? היית בכנס התזמורות החודש? בייי

מאיזו תזמורת אתה?

תזמורת פ"ת ניצחה שנה שעברה ככה שאתה אמור להיות ממנה - כמוני

shanibi

New member
אה, אז אנחנו באותה תזמורת....../images/Emo42.gif

איך קוראים לך?? כי מן הסתם אני מכירה אותך, לא?? (אגב, אתה יכול לראות איך קוראים לי לפי הכינוי, זה השם שלי.....) אז?

The Growl

New member
אתם מתזמורת פתח-תקווה?

מכירים את ירון גרינשלג (קרן יער)?

Optimus_Prime

New member
חחח..

אני נכנס לפורום ופתאום רואה את השאלה התמוהה הזאת
גם אני מתזמורת פ"ת (היי שני
) ואנגן שם בקונצרט שלפני כל התחרות דיסקוליט מי אתה? וכן , ירון בתזמורת אחלה בחור

The Growl

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

פעם הבאה שתראו אותו תמסרו לו ד"ש מאיתי

shanibi

New member
Optimus , דיסקוליט והאם יש עוד../images/Emo35.gif

מסתבר שכולנו באותה תזמורת... (אבל מי אתה דיסקוליט?) בכל אופן - האם יש פה עוד מישהו מהתזמורת שלנו?? ושאלה בכלליות לנשפנים שבינינו: מישהו שמע את תזמורת פתח-תקווה מתישהוא לאחרונה ואולי זוכר ויש לו גם תגובות
Allegro - שיהיה לכם בהצלחה בתחרות השנה!!
שני, חלילנית בפנסיה...
(לפני גיוס) בהתלחה לכולנו והרבה מוזיקה בחיים

Reshefm

New member
מי פה מפ"ת?

אוקי, אז ככה: יש את שני החלילנית הנהדרת שלנו שלצערי נאלצת לעזוב עקב הגיוס (בהצלחה!) דיסקליט - הזדהה! מי אתה?? Optimus - שלא ננקוב בשמך (אלא אם כן תעשה זאת אתה) ממצב גבר? עוד מישהו שפיספסתי? ובהצלחה לכל התזמורת בכפר סבא! ופ"ת התזמורת הטובה בארץ!!

אני

עם תזמורת נוער פ"ת כמובן שלאחר שזכינו שנה שעברה השנה נופיע יחד עם תזמורת כפ"ס בערב פיתחה (או שמא נעילה - לא יודע)

allegro

New member
גם אני אנגן שם....

אני טרומבוניסט מתזמורת ראשון.....חכו חכו להפתעה של החיים שלכם... שיהיה בהצלחה לכולם ויום כתום- אלגרו

חזיר בר

New member
אפילו במוזיקה קלאסית

יש תחרותיות? טוב. אני אוהד של תזמורת ראשון,הם נשמעים מענינים.

כן אני

אני מנגנת שם ד"א זה פסטיבל הנושפים ולא פסטיבל הנשפנים!!!! בהצלחה לכל התזמורות !!! בעיקר לתזמורת הייצוגית והיערונית של כפ"ס (התזמורות הכי טובות) וגם לעמיתנו להופעת פתיחה או נעילה של הפסטיבל תזמורת פתח תקווה נ.ב אני מתזמורת כפ"ס (אני בשתי התזמורות אבל אני לא בסיפונית)

למעלה