מישהו פעם נסע עם שותף שמצא באתר למטייל וכ"ו?

מישהו פעם נסע עם שותף שמצא באתר למטייל וכ"ו?

אני מתה לטוס השנה לדרום אמריקה, אך לצערי אין לי עם מי. החבר שלי לא רוצה, חברות אחרות טסו או יטוסו עם החבר והשאר לומדות השנה. אני שוקלת לחפש שותפה באתר למטייל, או אתרים דומים. אני קצת חוששת לנסוע עם מישהו שאני לא מכירה ולא יודעת אם ניתן לסמוך עליו.
מישהו פעם מסע עם שותפ\ה שהכיר באתר? אם כן, איך היה? אשמח לטיפים, הצעות וכ"ו. ואם מישהיא מעוניינת גם לנסוע לשם השנה ואין לה עם מי- היא יכולה בכיף לפנות אלי

Lior G3

New member
השד לא נורא כל כך

אם את רוצה לטוס עם מישהיא מהארץ אז אפשר להיפגש פעם, פעמיים לפני הטיסה ולתאם ציפיות. כך תוכלי לבדוק שאתן באותו ראש, ושאין לך עסק עם
. חלק מהכיף בטיול הוא להכיר אנשים חדשים, ולכן גם אם תטוסי עם מישהיא בשביל נחיתה רכה ותחליטו להתפצל זה ממש לא סוף העולם. פשוט לא להיות שאננים. חלק מהכיף בטיול הוא לפגוש אנשים מחוץ לבועה הישראלית שלנו.

coullette

New member
היי

אני רוצה לנסוע לדרום אמריקה בנובמבר ומחפשת שותפה שמי דפנה ואני בת 24 מראשון לציון אם מתאים לך האימייל שלי הוא [email protected] או בפייסבוק daphne reichenberg

billy milligan

New member
כן

בשנת 2000 יצאתי מישראל לנ"ז עם מישהי דרך למטייל אחרי עצירת ביניים של כמה ימים בקוריאה הגענו לאוקלנד נ"ז למחרת פנינו כל אחד לדרכו!!! אז כן אפשר לצאת עם אנשים מפה, אבל עד שלא תטיילי איתם כמה ימים לא באמת תדעי איך הם. וכמו שנאמר חלק מהכיף בטיול זה להכיר אנשים חדשים. בהצלחה

למעלה