מישהו פעם צייר על קירות?

גלי!

New member
מישהו פעם צייר על קירות?

אני צריכה כמה עצות לגבי איזה סוג צבע משמש לציור (ממש ציור, לא צביעה של שטח) על קיר של חדר ילדים. האם צבע שמן מתאים?

גלי!

New member
למישמושית

תודה על העצה הכוונה שלך היא לצבע אקרילי של קירות (טמבור וכו´) שיוצא אח"כ מאט או ממש אקריליק של ציור? אני רוצה שזה יהיה מבריק ולא מאט, אז אולי כדאי אח"כ לצבוע את זה בשכבת לכה? אני חייבת כמה עצות טובות.. תודה!

לגלי - אקרילי:

אני צבעתי את הקיר בסופר קריל מעורבב עם מגוונים כרקע, ואת כל פרטי הציור האחרים בצבעים אקריליים לציור ממש - כמו של פולקארט וכאלה... ויצא ממש יפה, ולא מבריק אפשר גם עם פחיות צבע אקריל של טמבור, תלוי בגודל הפרטים = הכמות איך חבל, עד שמצאתי את הפורום המקסים הזה, אני חייבת ללכת הביתה, יש לי חתונה היום! אז בינתיים בי לכולם, ניפגש יום ראשון על הבוקר! שיהיה לכולנו סופשבוע מקסים מלא יצירתיות וכיף ושקט!
מישמושית

לילך1

New member
תנסי להפנות את השאלה...

למוטי הוא מעולה בדברים האילה... הוא נמצא בעיקר בפורום אומנות...יש לו שם דברים מדהימים שווה הצצה

av_i_va

New member
כנסי לגלריה של שמש מוטי

תראי שם את העבודות שלו - גם בנושא ציור על קיורת. לדעתי תקבלי ממנו את התשובוות הטובות והמקצועיות ביותר שיש. הוא משתתף בפורום ועוזר ברצון.

moti80

New member
מוטי שמש עזר וענה בפורום אמנות :)

רק אוסיף כאן, שאכן, אם את אוהבת את הפיניש המבריק את יכולה להשתמש בלכה מבריקה לאחר סיום הציור. יש לכות ממש טובות על בסיס מים למריחה עם מברשת או להתזה עם אקדח אויר. ואם את רוצה ממש ממש ממש מבריק אז את יכולה להשתמש ביאכט וורניש. זה בעצם לכה של סירות :) מאוד עמידה ומאוד מבריקה. בכל אופן, אני אישית, ממליץ לך להשתמש בסופרלק של טמבור. צבע שמן מבריק לציור על קירות, עץ ומתכת. את את רוצה גימור מיוחד במרקם משי אז מאוד ממליץ לך לצייר בפוליאור של טמבור (יש כמובן צבעים מקבילים ליעקובי). אך קחי בחשבון כי העבודה בצבעי שמן דורשת מדללים כמו טינר וטרפנטין, בעלי ריח ורעילות בזמן העבודה... כמובן שזה גם עוד הוצאות שיהיה הההמון בהצלחה ואת מוזמנת לבקר באתר שלי ולשאוב רעיונות שלך, שמש מוטי

גלי!

New member
מוטי! וואו ! תודה על כל העזרה

אני מבטיחה לשלוח תמונות של מה שיצא. החלטתי סופית להשתמש באקרילי וכיסוי עם סופרלאק. ווואוו אני מתה לראות איך זה יצא, זה על קיר של גן ילדים בשטח ענק של 50 מ"ר! פעם ראשונה שלי!

למעלה