מישהו פתח לי פייסבוק מזוייף. מה אפשר לעשות?

abcdcba1234

New member
מישהו פתח לי פייסבוק מזוייף. מה אפשר לעשות?

ילד מהשכבה שלי, מסיבות הידועות רק לו(הוא משתייך לפלג הנורמלי פחות באוכלוסייה), פתח חשבון פייסבוק כביכול בשמי, ומאז הוא משתמש בו כמו פייסבוק רגיל(בנוסף לחשבון שלו) - מוסיף חברים, רושם הודעות לעתים, ורושם פרטים אישיים לא נכונים ומשמיצים(יענו בשביל לצחוק עליי - כל העניין בשבילו הוא בדיחה). הוא העלה אף תמונה ראשית ותמונות נוספות שלי לחשבון שלו שצולמו במסגרת השכבה בפעילויות החברתיות וכו.' על אף הפצרותי והפצרות אחרים לגרום לו למחוק את החשבון, הוא ממשיך במעשיו(זה לא המעשה המגוחך הראשון שלו, בכל השנים שאני מכיר אותו הוא כזה פחות או יותר). בינתיים כבר סיימנו ללמוד, ואינני רואה אותו יותר. ניסיתי לפנות למערכת של האתר מס' פעמים, ללא הועיל(לא קיבלתי תשובה אפילו). מה אני יכול לעשות? תודה

אתה יכול להתלונן להנהלת הפייסבוק ../images/Emo4.gif

ולהסביר להם (באנגלית) למה אתה מתלונן עליו. בתקווה שיחסמו אותו והילד ילמד את הלקח...

abcdcba1234

New member
התלוננתי, דרך אופציית התלונה באתר...

כאמור: "ניסיתי לפנות למערכת של האתר מס' פעמים, ללא הועיל(לא קיבלתי תשובה אפילו)"...

abcdcba1234

New member
ד"א, אני לא בטוח שלהנהלה יש דרך לדעת את האמת.

משום שאע"פ שהוא רושם פרטים לא נכונים וגם שם אותי ללעג בחלק מהם, זה עדיין לא מהווה שום אינדיקציה לכך שהחשבון שלו מזויף ולא שלי דווקא(יש לו גם תמונות, כאמור)

צודק ../images/Emo127.gif אבל אפשר להתלונן...

ולהראות דוגמאות שמי שמתחזה אלייך הוא לא באמת אתה. תנסה ואולי ימחקו לו את היוזר

blodymary

New member
כן, למעשה יש להם

יחידה מיוחדת שמתעסקת עם פשעי מחשב, אתה יכול לחפש את מס' הטלפון באתר של משטרת ישראל.

אתה צריך לדבר עם משטרת האינטרנט ../images/Emo9.gif

ולהגיד להם על המתחזה שיש לך בפייסבוק.

Rinat P

New member
אין אפשרות לפנות לגורם בפייסבוק

שימחקו את הכרטיס?

blodymary

New member
תראי...הוא אמר שהוא ניסה

לפנות לפייסבוק והם לא ענו לו בכלל, אז האופציות הן או להמשיך לנסות לפנות לפייסבוק או להתלונן במשטרה...או שנייהם במקביל..

למעלה