מישהו צופה באוזי-מול?

• פותח הנושא Uri04
  • פורסם בתאריך

Uri04

New member
מישהו צופה באוזי-מול?

יש הימורים מי החפרפרת?
מוזי? אלכס? סאם? אולי ה"מבוגרת" לינדה?

זה דיי טוב. רק עכשיו התחלתי לגלות את התכנית הזאת.. רק קצת יותר מדיי פרקים לטעמי. 3 בשבוע? למי יש כוח..
נראה מה יתפתח מכל זה

amitooshacham

New member
בדיוק באתי לכתוב שהתחילה עונה !!!!!!11

איזה התרגשות, לא היה לי מושג שמחזירים את זה. זו אחת הגירסאות הכי מוצלחות של החפרפרת. איפה ירון ?!

Nameless One

New member
מגניב

קשה להמר על החפרפרת, בהתחשב בזה שחצי מהקאסט מנסה לחבל בכוונה.
אההה... הקאסט לא מעניין במיוחד, אבל הפורמט של התוכנית תמיד טוב.

Uri04

New member
אני חדש בענייני הפורמט

אז לא ממש הבנתי - למה מי שאינו החפרפרת ירצה לחבל לאחרים? סתם בשביל לבלבל את האוייב ולגרום למתחרים לעוף כי הם רחוקים עשרות מונים מגילוי זהות החפרפרת בשאלון הזה?

Nameless One

New member
כן כמו שגם

שום דבר לא עוצר את החפרפרת לנסות לעזור, כדי להוריד חשד ממנה.

עוד דבר שכדאי לשים זה שהעורכים והיוצרים של הסידרה משאירים רמזים לגבי זהות החפרפרת, למרות ש"הרמזים" האלה הם בד"כ מהסוג שאפשר לעלות עליהם רק בדיעבד (בסגנון- אההה ברור שהמספר שהוצג הוא בעצם המספר, שאם תסתכל על הטלפון הוא הראשי תיבות של שם החפרפרת!).

Uri04

New member
אנסה להחיות את השירשור הזה

שודרו שני פרקים נוספים השבוע, עם הדחה אחת מפתיעה. מחר עוד הדחה.
קצת הופתעתי שמוזי עף כל כך מוקדם
אבל מצד שני הוא לא היה העיפרון הכי מחודד בקלמר..
לצערי את פרק 4 לא מצאתי באף מקום אז אין לי מושג אם הוא חשף בהצבעה מי הוא מאמין שזהות החפרפרת מיוחסת לו/לה. בשבוע שעבר הוא חשב שזאת אלי - וניצל. השבוע מישהו יודע מה הוא כתב? כי זה יכול לשמש כרמז טוב למי ל-א החפרפרת.

אחרי פרק 5 אני דיי מתלבט בין שון ללינדה, אבל זה יכול להיות גם אלכס (האסייתי שאין מצב שהוא בן 31!). אני ממש אופתע אם זה מישהו אחר.

Nameless One

New member
משהו מעניין לגבי פרק 4 -

בוידוי שלה בנוגע לחידון, אלי אמרה שהיא שמה את כל התשובות שלה על אלכס, ובחרה לא להשתמש בפריבי שהיה לה.
ככה שיש 3 אפשרויות: או שאלי החפרפרת (חסינה מהדחה) או שאלכס הוא החפרפרת או שמוזי שם את כל הניחושים שלו גם על מישהו אחד וכנראה טעה יותר מאלי. מוזי לא אמר במי הוא חושד, אבל יש לי הרגשה שזה היה אלכס, אם כן זה יכול להסביר איך אלי שרדה.

למרות זאת שון נראה לי המתמודד החשוד ביותר כרגע, בניגוד לשאר המתמודדים הוא לא מבלבל במוח על הרצון שלו להראות החפרפרת, והוא באופן קבוע הורס אתגרים עם בחירות מוזרות, כמו עם הבחירה שלו עם האוכל באתגר המחנאות, העובדה שהוא העדיף לא לפתוח אף קופסה, ואם אני לא טועה הוא גם הכשיל את האתגר בפרק הראשון.

Uri04

New member

לא רק זה, הם גם טורחים להכניס לנו כל מיני סינקים שלו (משפטים) שנראה שהם מכווני-מטרה. כמו בפרק 5: "אני הולך להפיל את כולם אחד אחד עד שלא ישאר שם אף אחד חוץ ממני" (כלומר, אם לא ישאר שם אף אחד חוץ ממך - אתה החפרפרת), או בפרק 4 (ראיתי אותו סופסוף) ששישה מן המתמודדים נוסעים בואן ומסים לחשוב מי יכל להכישל את משימת השלטים והסירות, ושון פתאום פולט משהו בסגנון: "אתם חושבים שמישהו מהם (מהשלושה על הסירה) הוא החפרפרת?" עם חצי חיוך ערמומי. לא יודע, אבל הצורה בה הקטע הזה נערך היה קצת מרמז. שון גם היה זה שהתעקש במשימת הניווט במלבורן שלא להקריא להילאל (המכווין) את הרמזים שהם קיבלו, אלא לנסות לפעול לבד.. לא יודע, יכול להיות שהם ממש זורקים אותנו לכיוונים מטורפים עם הרמזים האלה, אבל בין כה וכה מדובר כרגע בתכנית הריאליטי הכי מעניינת ומרעננת שיצא לי לצפות בה לאחרונה. חבל שהרייטינג שלה מאוד נמוך (כך הבנתי) ועונה חדשה מצולמת פעם בארבע שנים בערך.

Nameless One

New member

לפי מה שהבנתי הסדרה כבר בדרך לביטול, ופשוט יהיה מרתון של הפרקים.
אני ממש לא מבין למה הסידרה הזאת אף פעם לא מצליחה, גם בארה"ב,לפני כמה שנים, הסדרה שודרה מחדש וגם אז הייתה כשלון מבחינת רייטינג. הפורמט הזה פשוט לא מצליח...
התירוץ הרגיל זה "שהפורמט מתוחכם מידי עבור הצופה הממוצע", למרות שקשה לי להבין מה בדיוק מתוחכם בו, לדעתי הסידרה פשוט מרתקת לצפייה, ועדיפה בהרבה על סדרות כמו TAR שפשוט ממחזרת את עצמה לדעת.

Uri04

New member
או שמרבית הצופים האמריקאים מטומטמים?

למרות שתמיד יהיה פלח אוכלוסייה איכותי שכן יצפה וייהנה מן הצפייה.. אולי פשוט השיווק לא אגרסיבי מספיק? שאלה מעניינת.
אני חושב שאולי הבעייה נעוצה בעובדה שאנשים לא אוהבים לצפות בסדרה עם יותר מדיי כללים וחוקים. זה מבלבל ויוצר מצב שבו הצופה נוטה לחשוב שהמשחק מכור, ואין בזה משהו שמספיק גורם לאנשים להזדהות עם השחקנים או עם הסיטואציות המורכבות.

למעלה