אני צופה אבל לא בעקביות
כי אני לא מספיקה, מזל שזו טלנובלה שגם אם מפסידים פרקים עדיין מבינים הכל כי בינתיים לא היו שם תפניות חדות מידי בעלילה.

איזה יופי שסופסוף דוד ולוסיאנה נותנים לעצמם הזדמנות! סצנות יפות
רק איזו מעצבנת מרתה עם המוסר הכפול שלה איך שקודם לא רצתה לקבל את הזוגיות שלהם בגלל הבדלי המעמדות. יותר טוב שתסתכל על עצמה התעסקה עם בחור שיכול להיות הבן שלה שנייה אחרי שבעלה מת ובסוף גילתה שהוא היה זה שגירש אותו ואת לוסיאנה מארה"ב ורצתה למות
ולמרות הכל משום מה נראה שעדיין כואב לה לראות אותו עם ליליאן

מיגל די מסכן
למרות שאיבד את לוסיאנה לדוד הוא לא יכול להוציא אותה מהראש, ולפעמים אפילו נדמה שלוסיאנה הייתה רוצה שימשיך לכרכר סביבה במיוחד עם הקנאה שלה בבת של בעל החווה השכנה שאם היא וקריטו הן האופציות האחרות היחידות שיש לו אפשר להבין את התסכול שלו חחח..שתיהן חסרות כבוד עצמי שרק יודעות להימרח עליו ולהקניט את לוסיאנה.

היה יפה מסיבת הבציר שהייתה לפני כמה זמן למרות שציפיתי למשהו הרבה יותר גדול מאשר פרננדה דורכת על שניים וחצי ענבים בתוך חבית בגודל של דלי
צריכים לקחת דוגמא ממסיבת הבציר בזמן לאהוב ומעבר לזמן
מה שכן היה נחמד מסיבת היום הולדת 18 שחגגו לה באחוזה איך שדוד נתן לה את העגילים של ליסה שתמיד רצתה, ואיך שצרח על גרסיאלה הנדחפת כשעקבה אחריו ואחרי לוסיאנה עד החדר של ליסה חח
חמוד טאנו שכמתנת יום הולדת נישק את פרננדה אם כי עדיין הוא נראה לי כמו אחיה הגדול חח אבל גם לסוסן הוא לא ממש התאים אז עדיף שיישאר עם זאת
ואגב יכלו לוותר על הדמויות של החברות הפאקצות שלה חחח הן קצת הזויות הייתי אומרת.

לגבי ליליאן חולה על הסצנות שלה היא ענקית!
איך שתפסה את סוניה ולאון רוקדים עם בובי וחבר שלו במטבח