מישהו צופה ב-arrow? צפו, צפו בפרק האחרון ששודר יש הפתעה כפולה!!
O Oukami Kun New member 22/11/13 #8 זה בסדר אני גם רואה בקצב של ארה"ב אבל לא הבנתי למה הפתעה כפולה... מעבר לג'ון בארוומן מה עוד מפתיע שם?
זה בסדר אני גם רואה בקצב של ארה"ב אבל לא הבנתי למה הפתעה כפולה... מעבר לג'ון בארוומן מה עוד מפתיע שם?
G GeJuFan New member 23/11/13 #11 וואל.. ג'ק עדיין חי!. אני יודעת אני יודעת כנראה שקראתי יותר מדי פיקים (שלושה בסה"כ!) שבהם מרלין הוא בעצם ג'ק שחוזר בזמן מתישהו אחרי שינטו מת, וחי בסטרלינג סיטי כמרלין מלקולם- על הצד החיובי הפיקים הללו היו לא רעים, לא מעולים אבל גם לא גרועים.
וואל.. ג'ק עדיין חי!. אני יודעת אני יודעת כנראה שקראתי יותר מדי פיקים (שלושה בסה"כ!) שבהם מרלין הוא בעצם ג'ק שחוזר בזמן מתישהו אחרי שינטו מת, וחי בסטרלינג סיטי כמרלין מלקולם- על הצד החיובי הפיקים הללו היו לא רעים, לא מעולים אבל גם לא גרועים.
G GeJuFan New member 22/11/13 #5 אם אתה לא צופה בסדרה או לא ראית לפחות את הפרק האחרון של העונה הראשונה אז לא ממש תצליח להבין את הספוילר, ואיך זה מתקשר לפורום. אבל אתה ממש רוצה תחפש: arrow state vs. queen.
אם אתה לא צופה בסדרה או לא ראית לפחות את הפרק האחרון של העונה הראשונה אז לא ממש תצליח להבין את הספוילר, ואיך זה מתקשר לפורום. אבל אתה ממש רוצה תחפש: arrow state vs. queen.