מישהו צופה פה בINSIDE MMA?

talhorm

New member
מישהו צופה פה בINSIDE MMA?

אם לא, תתחילו לצפות. מידע על התוכנית: מדי שבוע באס רוטן וקני רייס מארחים בפאנל שלהם שלושה אורחים, שבדרך כלל באים מעולם הMMA, הם כבר הספיקו לארח את כל הגדולים כמו לידל, ראמפייג', אפילו קורט אנגל הגיע לשם. התוכנית היא שעה של פשוט חדשות מעולם הMMA, ולא רק מהUFC, להפך הם עושים דגש בעיקר על כל מה שמחוץ לUFC, הרבה מידע על אירגונים קטנים ומתפתחים, מה הולך ביפן, מה הולך בELITE XC , IFL, WEC וכו'. מראים הייליטס של קרבות מומלצים מאירגונים קטנים בעולם הMMA, מדברים על הכל כולל הכל עם אנשים איכותיים מעולם הMMA, קצת UFC, קצת DREAM, הרבה קוטור-פידור. שילוב מוצלח מאוד של באס רוטן וקני רייס, באס רוטן עונה בכל שבוע על מספר שאלות של הצופים שכותבים לו, יש להם דירוגים משלהם, סקרים וכו'. ממליץ בחום. אני לא מחמיץ שום תוכנית.

asi123456789

New member
באמת אחלה תוכנית

אפשר להוריד אותה חינם מפה: http://www.sherdog.com שמתי קישור לתוכנית השבוע, האמת לא הייתה משהו כי האורחים לא היו מוכרים אבל בדרך כלל מופיעים שם כוכבים.

doom23

New member
תוכנית מעולה

יש תוכנית שמראיינים את פורסט וג'קסון איזה צחוקים הלך שם ... ג'קסון לכלך על פורסט יש שם הרבה דברים מעניינים ...חדשות באמת מומלץ

favor

New member
וואלה.. תודה על ההמלצה

שמעתי על זה אבל לא ידעתי שזה מומלץ כ"כ, חשבתי שיש שם בעיקר בלבולי שכל אבל כנראה שטעיתי. תודה.

dor244

New member
באס רוטן הורג מצחוק

מאוד מומלץ רוטן הופך את הכל למצחיק

Iam10

New member
לטעמי התוכנית נחמדה אבל לא מדהימה

הם די מחמיצים את הדיונים שרוב האנשים מעוניינים לשמוע. רוב הדגש שלהם הוא מחוץ ל-UFC ואני מבין אותם, אבל רוב האנשים מעדיפים את ה-UFC. בסך הכל תכנית נחמדה מאוד

t-man

New member
מסכים איתך לחלוטין../images/Emo45.gif

אני אהבתי את התוכנית שג'ו רוגן הנחה בזמנו-בו התארחו לוחמי ה-UFC בנוסף לכתבות צבע על ה-UFC...חבל שהפסיקו לשדר אותה.

למעלה