מישהו צירף פעם את התמונה הזו

מישהו צירף פעם את התמונה הזו

שהיא מקסימה ואני מעוניינת לקבל רשות להשתמש בה. האם מישהו יודע מי צילם אותה?

liorkap

New member
התמונה...

התמונה צולמה בטקס את בצופי ים הרצליה עי‎`` יובל חורש‎. יובל כרגע בחו``ל ... מי את‎?‎

יובל

הוא זה שצירף את התמונה אבל הוא אמר לי שהיא לא שלו. אני סטודנטית לעיצוב גראפי שמעצבת פליירים חוברות ופוסטרים לצופי ים

Anogs

New member
כן, שמתי לב..

תודה רבה.. ואת יכולה להסביר יותר למה את עושה את כל זה? איפה את מפרסמת את זה? וכו'

guysa2

New member
חבל ש..

חסר פורופורציות בחלק של הסלוניקי, איכשהו יצא שהיא יותר מכווצת. יחסית לגוף, התורן צריך להיות יותר גבוה מבתמונה. חוץ מזה זה יפה מאוד!! את יכולה להסביר יותר לאן כל זה הולך ולמה את עושה את זה?

קודם כל אני מעריכה את הביקורת

בדקתי שמא כיווצתי בטעות אבל...לא. אני מצרפת את התמונה המקורית. ושוב אסביר מי אני: אני סטודנטית לעיצוב גראפי ואת פרוייקט הגמר שלי בחרתי לעשות על צופי ים ( אחלה נושא לא?). אני אמורה לעצב ולהפיק מוצרי דפוס שצופי ים זקוקים להם כמו: פליירים ופוסטרים לגיוס חניכים, חוברות לגיוס תורמים וכד'. (הכל נעשה בשיתוף עם תנועת הצופים). האיורים שאני מדי פעם מצרפת הם חלק מהעבודה על הפרוייקט שלי, ובסוף הם יופעו על המוצרים.

זה באמת מכווץ

רק עכשיו שמתי לב שהמפרש בעצם מצומצם, והתמונה היא רק עד מוצא ונטות, ולא עד ראש תורן. יש לך שמה עוד איזה מטר שניים למעלה עד ראש תורן...

Anogs

New member
מעולה..

מעולה, אז למה שלא נוכל לראות את הדברים שאת עושה ונוכל באמת להשתמש בהם גם? אנחנו כל הזמן משתמשים בדברים כאלה, לגיוס חניכים ותרומות, כמו שאמרת, ואם את עושה כבר משהו יותר טוב, אז למה שלא נראה את זה?

בוודאי

שהמטרה היא שתשתמשו בדברים שאני עושה. כרגע זה עדיין בתהליכי עבודה- זה ייקח זמן. הפקת המוצרים תהיה בסביבות יוני ואני מקווה שהצופים יפיקו כמות גדולה שתגיע גם לידייך. אגב אשמח אם תספר לי במה אתם משתמשים כיום לגיוס חניכים ותורמים, מהן הבעיות בהם אתם נתקלים? מה לפי דעתך צריך לשפר? ועוד שאלה לא קשורה- אני מתכוונת גם לייצר חוברת המלמדת קשרי ימאות. האם קיים כזה דבר? האם לפי דעתך זה דבר שיכול להיות שימושי?

guysa2

New member
ללל

- למה זה הולך קודם לצופים אם זה בשבילנו? - כיום יש פליירים ממש ישנים שנשארו מהם ארגזים שלמים בשבט (ת"א) אז אנחנו לא כותבים חדשים כי יש כבר. פליירים חדשים זה אחד הדברים שחסרים. - בקשר לחוברת קשרים, כל סוף שנה, כל חניך מקבל חוברת על ימאות שכוללת גם קשרים. משמע: לא חסר חוברות כאלו אבל חוברת טובה עם כל הקשרים שיש, כולל הכפולים, להתרה, קליעות, כריכות, קשרי נוי למיניהם, סוגי חבל (חומרי גלם) עם הסבר איך לעשות ולמה זה טוב- אין... אבל להכין כזה דבר דורש עבודה, לשיקולך....

כשאני אומרת צופים

אני מתכוונת להנהגה שאחראית על כל השבטים כולל צופי ים- אלה שמחליטים על התקציב ומאשרים את ההפקה. המוצרים המופקים מיועדים לכם. הם לא מתאימים לשבטים רגילים. התכוונתי לומר שאני מקווה שתופק כמות מספיק גדולה שתגיע לכל השבטים של צופי ים. (בהתחשב בזה שאין הרבה שבטים אני מניחה שכן). הבנתי אותך לגבי החוברת... אכן נראה קצת מסובך. האם יש לך רעיון למוצר דפוס אחר שאתם משתמשים בו בקביעות וזקוקים לחידושו? (משהו פחות מורכב מחוברת לימאי המתחיל/ הממשיך ) דבר נוסף שאני רוצה לוודא- בגיוסים אתם פונים לכיתות ה'-ו' נכון?

Anogs

New member
תשובות

לגבי העניין עם ההנהגה, אני חושב שעדיף לך לדבר עם מישהו בכיר מצופי ים, ולא מהנהגת הצופים, כי כך לשתינו יהיו תוצאות יותר טובות. ונכון שאין הרבה שבטים, כולל ירוחם אנחנו 7 שבטים. ודווקא אני כן בעד החוברות האלו, נשמח לעזור לך לאסוף חומר מכל מיני חוברות תאוריה שונות. זה נראה לי רעיון מעולה ליצור חוברת תאוריה רשמית שתכללו את כל מה שצריך במקום שכל שנה יוציאו כמה חוברות מחדש. ולגבי הגיוסים, אנחנו (צופי ים ת"א) עושים את מגייסים חניכים מכיתות ה' עד ח'.

Anogs

New member
ושימו לב מי נמצא שם על הצופית

על החרטום יושב לו ארז בר.. ארז לא הפליג הרבה זמן והוא רצה להפליג איתנו כדי להיזכר.. ההפלגה הזאת היתה לפני שנתיים בפעולת שכבה. מצורפת התמונה המקורית.

Sweety Shiri

New member
קפלן צודק.

יובל חורש צילם את התמונה, הוא בחו"ל והוא לא יכול ממש לאשר כרגע, אבל אני בטוחה שהוא ישמח.

liorkap

New member
זיהוי תמונות..

חחח...אני כבר יכול לזהות כמעט כל תמונה שצולמה בהרצליה...

למעלה