מישהו צפה בדודו טופז אתמול?

טלטיל

New member
מישהו צפה בדודו טופז אתמול?

מי אתה חושב שאתה, דודו טופז? אתה חתיכת חרמן מתועב שלא מסוגל לשלוט על הקטנצ´יק שלך שם למטה!!! אתה חייב להשתלט על ההורמונים שלך שגורמים לך להתנהג כמו נער מתבגר בן 16. אתה מול קהל של צופים שרובם הגדול מ-א-ו-ד ילדים בגילאי העשרה ואתה מרשה לעצמך לאנוס בשידור חי את נטליה ארוריירו. אתה מייצג את הישראלי הדוחה ואתמול כשצפיתי בתוכנית שלך, באמת התביישתי. תשלוט על עצמך, בנאדם!!!

ליאורי2

New member
צודקת!!!

ההתנהגות שלו היתה ממש דוחה ומגעילה וכדאי שמישהו ירסן אותו קצת!!!

VooSa

New member
את כל כך צודקת!

פשוט התביישתי איזה חוצפן חרמן דפוק!!! כל כך נגעלתי מאיך שהוא התנהג! הוא גם לדעתי ממש הפחיד אותה. אני במקומה לא הייתי חוזרת לישראל. עוד שניה היה אונס אותה! מה אין לו גבול?!?!

memm

New member
כמה שאת צודקת!!!

נטליה מסכנה כבר בתחילת הראיון אומרת לו שתרגע אני נשואה והוא מתעלם איזה אונס בשידור חי!!! תרגע בן אדם הבחורה גם נשואה וגם לא רוצה! אז נכון היא נשואה למישהו שהוא בערך בגיל שלך אבל היא עדין לא הזונה הפרטית של בני 50 ומעלה !!! רציתי להביא לו כאפה דרך המסך! מה אתה מפחיד אותה ככה היא לא תחזור לפה יותר! נכון צריך להגיד לאנשים תודה שהם באים לפה אבל לא לאנוס אותם!!! תתביש!

jerri

New member
../images/Emo46.gif אני מוחה בתוקף, דודו טופז אינו

מייצג את הישראלי הדוחה. לישראלי הדוחה לא משלמים משגכורת ענק מנופחת וסמנכ"ל החברה המשדרת אותו אינו מצהיר עליןו בלי סוף כטאלנט ענק וכמי שמחדש את עצמו. האשם הוא באנשים שממשיכים לצפות בפיסת הרפש הזה בכל פעם ומעניקים לו אחרוזי רייטניג גבוהים. זו פרצופה של החברה הישראלית - אוהבת לצחוק על החלש, על המושפל, על הנרמס (ע"ע פספוסים). דודו טופז ביצע בנטליה אוריירו מעשה מגונה לכל הדיעות והוא היה צריך לשבת בכלא על זה. אשמאי זקן ומטונף שהיה ראוי להורידו מהאויר ויפה שעה אחת קודם. אבל...... כל עוד ממשיכים לדבר ולא עושים כלום זה לא יעזור לאף אחד. הגיע הזמן להתארגן ולדאוג שהבנאדם ישלם לפחות קנס על מעשה הנבלה שלו אמש. כולכם מוזמנים לפנות לשידורי "קשת" הנבאשת, זו שבאתר האינטרנט ליד תמונתו של טופז מציגה את הכתובת "השילוב המושלם: גם חוכמה, גם יופי, גם כשרון"
ולהביע בפניהם את מחאתכם בכתובת הבאה: כתובת העורך של אתר קשת: [email protected] פקס המערכת של קשת: 7676099 - 03 פקס המערכת של התוכנית של דודו: 6957611 - 03 פנו למחלקת הישווק של קשת והודיעו להם שבכוונתכם לפנות לכל המפרסמים שיפרסמו בתוכניתו של דודו טופז ולהודיע להם שאתם מתכוונים להחרים את מוצריהם כל עוד הם יפרסמו אצל האיש המחריד הזה בכתובת [email protected] או לרווית אלמוג בטלפון 7676239-03 כמובן שניתן לפנות למועצת הרשות השניה לטלויזיה ורדיו, הגוף אשר יכול לקנוס את קשת על מעשה הנבלה בכתובת דואר אלקטרוני [email protected] או בטלפון: 6556222-02 או פקס: 6556287-02. למשקיענים - ניתן לכתוב מכתב לכתובת "הרשות השנייה לטלוויזיה ולרדיו, רחוב כנפי נשרים 5, גבעת שאול, ת"ד 34122, ירושלים 95464". וכמובן הטלפון של קשת: 7676000-03 מחר אני אצרף גם טלפונים של המנכ"ל והסמנכ"ל, נראה אם הם היו מרשים לטופז לבצע את אותו האקט על הבנות שלהן....

hilapo

New member
דודו טופז בכמה מילים

אתה אדם מבחיל...רציתי להקיא ממך אתמול התנהגת כמו חולה מין וכנראה זה מה שאתה !!!"אני לא יכול להתאפק" "כולם אימפוטנטים במדינה הזאת" ובנוסף הפחדת אותי עד מאוד עם הריקודים שאתה כל כך לא יודע לרקוד מזעזע פשוט מזעזע..באיזה זכות אתה מרשה לעצמך להתנהג ככה.... {"זה מה שהייתי אומרת לדודו טופז "הראשון בסטיה" אם הייתי פוגשת אותו} גועל נפש!!! נטליה הייתה מהממת כתמיד ועוד קורבן קטן -גדול של דודו {ויש עוד עשרות מתוכניות עבר}

actress

New member
../images/Emo46.gif דודו טופז הוא אחלה בנאדם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ובתור אחת שמכירה אותו קצת אישית הוא ממש לא חרמן אז נדבקה לו סטיגמה שיאללה איך אתם זורמים איתה הוא אוהב לעשות שטויות ובשביל זה הרייטינג עולה! אבל בשום פנים ואופן הוא לא מגעיל ולא חרמן הוא מקסים

gate11

New member
אתם רוצים לראות תוכנית בידור לא?

זה מה שזה וזה מאוד שיעשע אותי!

Human Nature

New member
אני מניח שפנייה למכנה הרחב הנמוך

ביותר נחשבת לבידור במדינת ישראל. מעיד עלינו משהו כּמדינה?

משום מה(..) אני לא רואה דודו טופז..

מישהו יכול להסביר לי על מה מדובר????!!?? וכן דודו טופז הוא חרמן נרקיסיסט

Human Nature

New member
גם אני לא ראיתי.

בגיא פינס הראו (וגם כתבו על כך בעיתונות) שהוא מציע לאוריירו הצעות מגונות, בנוסף לכך שהוא נשך אותה בסוג של אירוטיות (?). ניסיון לגרימת פרובוקציה, שהצליח.

Dirrrty

New member
ספרו לי מה קרהההההההה

את כל הסיפור ובדיוק מה הלך שםםםםם!!! אני חולה עליה מתה עליההה המעריצה מספר אחת!!!! אבל אני לא בארץ ובגלל זה לא ראיתי!!!1 ואין לי כוח עד שדודים שלי ישלחו לי את הקלטת...(הקליטו לי...) פלייייייייייייייזזזזזזז

actress

New member
ועדיין כולם קופצים כמו פוצים עליו

בסה"כ הבנאדם עושה את מה שהוא עושה והוא יודע לעשות את זה טוב מאוד אז הוא חרמן אבל הוא כולה הצחיק את האנשים בטלוזיה נטליה היא לא איזה קדושה מעונה שצריך להתלהב ממנה, מה שיותר מצחיק זה לראות פתאום איך כולם מראים את חמת זעמם על דודו טופז שבסה"כ עושה את עבודות בסדר גמור ללא תלונות כנראה יש לו המון המון קנאים שיתנכלו לו ויעשו הכל כדי שיגיע לנקודת השבירה. דודו מצחיק ואם הוא חרמן שיהיה לו בכיף תראו איך אנשים ממשיכים להגיב על זה כמו על פרשת איה ושירלי אם הן מטומטמות אם אף 1 לא היה מגיב סימן שאנשים לא היו אוהבים את מה שהם רואים אבל עובדה שאנשים נהנים מהשטויות האלה ומתסיסים

Human Nature

New member
מצחיק?

דודו טופז הוא אכן מלך. ההמונים. ובמדינה כמו שלנו, להיות מלך ההמונים זו אינה מחמאה.

פIלי

New member
פרשת איה ושירלי?

ושוב נידחפתי, אבל סתם רציתי לשאול מה באמת קרה איתם? נעלמו לי מאז שהם לא בגיא פינס (מישהו יודע למה הם עזבו)?

למעלה