מישהו צריך טרמפ?

אלי פלס

New member
מישהו צריך טרמפ?

נעלם כאן איש חשוב ומדהים. מישהו מודע אולי למיקומו של הטרמפיסט?

מעמקי הבלאגן ../images/Emo122.gif ../images/Emo120.gif

יקיריי
תודה על הדאגה. אני בעיצומו של מעבר דירה - מתל אביב לירושלים. מצאתי דירה מגניבה בבית ערבי בשכונת אבו-טור בירושלים, אבל זה אומר שמעכשיו עד סוף החודש אני צריך לארוז את הדירה שלי, לעבור את ההובלה, לפרוק הכל בדירה החדשה, ותוך כדי - להעביר את קו הטלפון, הלווין, החשבון במכולת... אמאל´ה!!! וכל זה יחד עם עבודה שנשארת איתי מסביב לשעון. בלאגן - בקיצור. אז אני מתנצל שאני לא כ"כ מוצא את הזמן לכתוב בפורום בימים האחרונים, מעבר לסמייליז וחיבוקים מעת לעת... אני מבטיח לעשות קאמבק היסטרי מתישהו בתחילת דצמבר. אז
ל Fayd על הצעד האמיץ, שוב
למר מומין על כל הצעדים האמיצים,
לאלי שלנו (ואני מתנצל אם עוד יתפלק לי טאצ´י מדי פעם, יקח לי זמן להתרגל) על השלמות עם האאוטינג ועל הדבקות במטרה...
לMarco
לביג דיל
(קשקשתא) ל m.
למרמלד (עכשיו שהפרטת את הניק, אתה היחיד שלא קיבל) ו-
לכולם אגב, שמעתי שמועה שייתכן שהטרמפיסט יהיה בשאדו היום...

marco

New member
נראה לי....

שהשמועה אינה נכונה. איזה כיף למרקו- הוא רואה את הטרמפיסט כמעט כל יום !!!!

ביג דיל.

New member
הצדק, כרגיל, עם מרקו

השמועה אינה נכונה, היות וביג דיל (זה אני
) לא יכול להגיע. איזה כייף לי, גם אני רואה את הטרמפיסט ואת מרקו כמעט כל יום.

אלי פלס

New member
היי...הוא הגיע!!!

לבקר. "על השלמות...ועל הדבקות במטרה..."? זה יכול להשמע רע באזניים מסויימות.
אתה צריך עזרה ירושלמית? (סולח מראש על הטאצ´י. זה בסיידר גמור. למרות שהניק הזה לא נבחר בקפדנות יקית, התאהבתי בו)
לך.

.m

New member
יקירי...

??? אתה רומז משו??? אתה מכיר אותי יותר טוב מזה. ביקשת - ולא שכחתי... וחוץ מזה אם אתה צריך עזרה - רק תבקש, אתה מכיר מקרוב את שירותי האריזה שלי.
ות וד"ש לחברות mai

../images/Emo9.gifשלום לכולם!...מה שלומך אלי?...

עברו פה כל כך הרבה דברים...צצצ...אין לי אינטרנט בבסיס...חבל. אני רואה שהחלטת לוותר סופית על המסיכה, איזה כיף לך... אני גם רוצה. אלי!!! (דווקא היה נחמד ה"טאצ´י"...) אתה בסדר! באמת! ודרור...דרור שלי...התגעגעתי כל כך... ומומין! איזה אח חמוד... הודעה חשובה : אם אני אראה עוד מישהו אחד שמנסה לגנוב לי את האח הקטן... או וואה...אני באמת לא מקנא בו!!! הוא שלי! לת-מיד! וגיא...בכלל...האח הגדול הכי בעולם....הוא יכול לדאוג לעצמו. איזה כיף לחזור! ביי...נתראה

אלי פלס

New member
משנההההההההה...

יו יו יו...הצובא חזר מהצבא. החלטתי? לא בדיוק... מישהו החליט לקבל עבורי את ההחלטה אבל אני זורם איתה. תקרא את ההודעה שלי כאן על "מה שעובר עלי"... ובכלל, בלאגניישן. זה מה שקורה כשאתה מקבל החלטה שלא מקובלת על אנשים מסויימים (אני מדבר על היציאה בשאלה)...

למעלה