מישהו צריך נני בטורנטו....

regevisrael

New member
מישהו צריך נני בטורנטו....

שלום לכולם בראשית ההודעה אני רוצה להתנצל אם תוכנה נוגד את חוקי הפורום פשוט לא מצאתי כאלה..... חברתי נמצאת כרגע בטורנטו ומעוניינת לעסוק שם בטיפול בילדים (ללא ויזת נני - כאן הבעיה) רציתי לדעת אם יש משפחות ישראליות שיהיו מעוניינים במטפלת צעירה בעלת ניסיון רב עם ילדים. אודה לכם אם תשאירו לי הודעות בפרטי. ושוב פעם סליחה אם ההודעה לא מתאימה לפורום.

ההודעה הזו בצורתה הנוכחית לא מקובלת

קל מאד לעבוד בקנדה כמטפלת באופן חוקי. אם למועמדת להיות נני יש ניסיון מוכח של טיפול בילדים במשך יותר מ 12 חודש ב 3 השנים האחרונות, ואת אומרת שלחברה שלך יש ניסיון רב, או שיש לה תעודה על סיום קורס מטפלות של משרד העבודה (קורס של מעל 6 חודשים כולל סטאג') שהוא קורס לא יקר והוא חינם לחיילות משוחררות (וגם לחיילים...) עד גיל 24 נדמה לי היא יכולה בקלות לקבל רישיון עבודה קנדי. אני לא ממליץ לשום משפחה לקחת נני ללא רישיון כשקבלת הרישיון היא עניין קל ופשוט. אם המועמדת עונה על אחד משני הקריטריונים לעיל המשפחה מגישה בקשה, הנני ניגשת לקונסוליה הקנדית, עוברת ראיון ובדיקה רפואית ומגיע לקנדה באופן חוקי. אחרי עבודה של שנתיים אצל המשפחה היא יכולה לקבל PR ללא צורך ב 67 נקודות. לשהות באופן לא חוקי זה עניין ממש לא כדאי לא למשפחה שיכולה לשלם קנסות גבוהים וחבה בחבויות מעביד (אם הנני תחלה או שתקרה לה תאונה המשפחה בבעיה) ולא לנני שיכולה לאבד את סיכוייה להגר בעתיד לקנדה ולארצות הברית.

regevisrael

New member
אבל מה קורה אם היא כבר שם?

לאן ניגשים עם המלצות (דהיינו ניסיון מוכח) בשביל לקבל ויזת עבודה? כי הבנתי שאם היא שם על ויזת תייר יהיה לה קשה עד לא אפשרי להוציא ויזת עבודה (בלי שמישהו "מושך" אותה)

גם אם מישהוא רוצה אותה היא חייבת לעבור

את התהליך. המשפחה צריכה לפנות ולקבל LMO (זה די אוטומטי) ומועמדת חייבת להגיש בקשה לרישיון עבודה. אפשר לעשות את זה גם מתוך קנדה, אבל נדמה לי שלצורך הראיון צריך לנסוע לקונסוליה בבאפאלו. אם אין לה ויזה אמריקאית תקינה, יכול להיות שאין מנוס מנסיעה לישראל. היא יכולה לפנות במסר אישי ואני אבדוק לה את זה, או לגשת לכל יועץ הגירה שמתמחה במטפלות.

למעלה