מישהו קיבל סיוע מביטוח משלים לנעלים

תחיצ

New member
מישהו קיבל סיוע מביטוח משלים לנעלים

אשמח לקבל מידע, תודה

יחיאלוש

New member
החזרים

לאחר הרבה התכתבויות קיבלנן החזר (513 שקלים) ממכבי זהב. בהצלחה...

ליבי א

New member
אל תוותרו על ההחזר

אם עושים לכם בעיות עם החזר על הנעליים אל תוותרו גם לנו עשו בעיות בפנינו למנהל המחוז של קופ"ח מכבי ובסוף התברר שמגיע לנו וקיבלנו בסביבות 500 ש"ח צריך להגיע לכם בערך 80% החזר. אם אתם צריכים עזרה נוספת אשמח לעזור.

טאניוש

New member
את מתכוונת לנעליים+מוט?

כי נעליים עולות 300 ש"ח. לא חשבתי שאפשר לקבל החזר עליהן.

ליבי א

New member
אני מתכוונת לשניהם

לי עלה הדניס בראון 640 ש"ח (נעליים +מוט) וקיבלתי החזר על שניהם בסביבות 500 ש"ח. את יכולה לקבל על שניהם הנעליים הרי באות ביחד עם המוט זה נקרא סד ושלא יגידו לך שעל הנעליים אי אפשר לי גם אמרו לי שרק על המוט אפשר לקבל ולא על הנעליים אבל זה לא נכון איזו קופה את? אם את במכבי תבקשי מהם את החוברת של ההחזרים יש להם חוברת כזו אני קיבלתי אותה ורשום שם בדיוק כמה צריך להגיע לך. אם אתם שייכים למכבי ואתם מאזור המרכז אני יכולה לתת לך את הכתובת שאני פניתי למנהל המחוז.

ליבי א

New member
אבל בסוף במקבלים לא?

אחרי כל הטרטוירם מקבלים את הכסף לא? אז זה כנראה שווה.

טאניוש

New member
זה לא בא ביחד...

אנחנו החלפנו רק את הנעליים, אז זה רק נעליים. אנחנו במכבי. יש עם מי לדבר?

ליבי א

New member
למה רק נעליים?

החלפתם רק נעליים כי המידה קטנה? חשבתי שזה נעליים חדשות על הסד. לגבי רק נעליים אני לא יודעת לצערי כי אנחנו עוד לא החלפנו נעליים. אבל תנסי לכתוב למנהל המחוז שלהם אני אשמח לתת לך את הכתובת אם את רוצה.

יחיאלוש

New member
מחיר נעליים

איפה מצאת נעליים ב- 300 שקל? אנחנו לפני החלפת הנעליים במידה גדולה יותר. בררתי בכמה מקומות והמחיר הוא 450 שקל ללא הסד, רק הנעליים. ידוע לי כי על זוג שני אין החזר ממכבי ולכן אשמח לחסוך 150 שקלים... מחכה לשמוע ממך, אולי שווה לקנות כמה צבעים...(בהומור כמובן)

טאניוש

New member
מאיפה אתם בארץ?

450 רק על נעליים נשמע מוגזם לחלוטין. אנחנו מירושלים, קניתי באורטופדיית "איזלר", נעליים 300 ש"ח, 320 כולל עבודה (התקנה+חורים+מדבקות). צריך רק לברר קודם האם יש להם מידה.

תחיצ

New member
נעלים - 320 ש"ח

את הנעלים (והבר) אנחנו קונים ב-מ.ח. כף רגל וקרסול. יש להם סניף בירושלים ברח' אלעזר המכבי (טל' 02-5373489) וגם בראשל"צ (טל' 03-9567163), אם זה יותר נוח לך. את הנעל הם מזמינים לפי מידה, ולכן זה נראה לי לא בעיה.

simchamiryam

New member
נעליים

אנחנו בכללית ולא קיבלנו החזר. קנינו אצל אייזלר בירושלים ואחר כך אמרו לנו שהיינו צריכים לקנות במכונים שבהסדר עם הקופה ואז אוטומטית נקבל 80 % יש לכל קופה את המכונים שלה וצריך לברר לפני שקונים. אנחנו רוצים לעבור ללאומית יש למישהו מידע על ההחזרים מלאומית? יש חנות נעליים שנקראת נעלי עדה בשערי תקווה (ליד ראש העין) - חיה לך זה קרוב. לא זוכרת מה המחירים שם בהצלחה יונה

למעלה