מישהו קלט אתמול למה צבר נכנס לוילה? הוא סיפר

אורית1929

New member
מישהו קלט אתמול למה צבר נכנס לוילה? הוא סיפר

לשיפרה וליאון משהו שלא הצלחתי לקלוטת מישהו הבין?

rose112

New member
הוא אמר שהוא נכנס לוילה

רק בשביל הכסף. הוא אמר שיש דברים בחוץ (במשפחה שלו כנראה) שקורים וקרו, והדרך שלו לעזור זה לקחת את הפרס. הוא אמר שהוא לא יכול לפרט מה הדברים "שקורים" אבל שזו הסיבה היחידה שהוא בא.

gralanit

New member
בהזדמנות אחרת הוא אמר

שנמאס לו להרויח 5000 ש"ח בחודש. חייבים לתת לו קרדיט על זה שהוא לא משקר או מנסה ליפות את המציאות.

shlomitgueta

New member
זה מאוד הגיוני כי בשיחה עם נעמה הוא בכה אחרי

שהיא שאלה אותו:"למה אתה מתרחק ממני הרי אתה יודע שאני לא באתי לכאן לסטוץ ויש לי בן זוג, אז למה אתה מתרחק?" (בערך) צבר- "מה שחשוב לי זה שאח שלי יראה אותי ויחזור..."(בערך) וכאן הוא פשוט נחנק והלך לשירותים ובכה.

איך שהוא מתנהג כרגע

לא ממש יתן לו להגיע למליון. הוא יכל בשקט להגיע לגמר - וגם לזכות. אבל "המים שקטים חודרים עמוק" עובד אצלו חזק...אבל לא עלינו.

rose112

New member
כן כנראה זה קשור לאח שלו שנעלם

גם אתמול בשיר של בנימינה כשהוא הגיע לקטע "מה קרה לילד שיום אחד קם ונעלם" הוא התחיל לבכות...

eli7r

New member
איזה אח נעלם?

איזה אח נעלם? הוא לא דיבר עם אחיו אז בסוויטה?

shlomitgueta

New member
אפשר לדבר עם אח בטלפון אבל האח

יכול להיות שם רק בשיחה אבל לא בבית באמת ואם הוא בבית זה לאו דווקא אומר שהוא באמת שם יכול להיות שאח שלו פשוט השתנה והוא רוצה שהוא יחזור ויהיה כמו אז יש הרבה מאוד משמעויות ופירושים אך בוודאות כל פעם שהוא מדבר על אח שלו הוא מדבר על כמה הוא לא רוצה לאכזב אותו וכמה הוא רוצה שאח שלו יהיה גאה בו ושיחזור... ואז הבכי

אור2221

New member
לא הצלחתי לתהות על קנקנו עד הסוף

אני גם לא בטוחה בכלל שהוא הולך להשלים סטאז' וללכת לכיוון עריכת הדין, הוא ציין שיש לו תואר כפול במנהל עסקים ונראה לי שזה יותר הכיוון שלו. הכסף מאוד מעניין אותו, הוא אמר לשפרה לפני כמה שבועות שכשהוא שומע את המחירים שאנשים בתוכנית מפוצצים על בגדים הוא תוהה מה הם עושים שם.

ordiki

New member
אני לא מבין

למה הם מתביישים להגיד שהם נכנסו בשביל הכסף וזה הכל?

למעלה